Blestemele care au omorât mari artiști. Destine cumplite care au lăsat în urmă multe semne de întrebare

Artiști sau oameni de rând - toți s-au stins din viață în momente în care nimeni nu se aștepta. Au fost accidente stranii, cumplite în urma cărora destinele lor au fost curmate. Unii au pierit de inimă rea, alții din cauza unui blestem. Nimeni nu știe precis, cert este că le-a fost  scrisă o soartă mult prea cumplită. În cele ce urmează, veți vedea nu doar artiști, ci și oameni simpli care au murit fulgerător.

Vorbim despre Ramona Fabian, Rela Lucan, dar și despre omul de afaceri Sorin Țerbea. Cele două cântărețe erau tinere și în plină ascensiune și brusc... totul s-a terminat pentru ele.

Ramona Fabian își făcea planuri de nuntă

Ramona Fabian s-a stins la 34 de ani. După ce și-a condus iubitul la aeroport, a suferit un cumplit accident în urma căruia a pierit. Se întorcea înapoi acasă, când într-o curbă periculoasă, aceasta a pierdut controlul volanului și a intrat direct sub un TIR. În urma impactului violent, a decedat pe loc, mașina acesteia fiind pur și simplu strivită. Medicii au gasit la fața locului doar un ghem de fiare, între care zăcea fără viață Ramona. Unii spun că a fost vorba de blestem.

Înainte de tragedie, și-au făcut planuri de nuntă și își dorea să aibă foarte mulți copii. Peste 2.000 de oameni au venit să îi aducă un ultim omagiu regretatei artiste.

Coincidență fatidică

Ca o coincidență fatidică, Ramona Fabian a lucrat mai mulți ani la compania omului de afaceri Sorin Țerbea din Târgu Mureș. Și el murise cu câteva săptămâni înainte de tragedia celebrei cântărețe. A pierit într-un mod cumplit și fulgerător. Omul de afaceri împreună cu asistenta lui și  o familie de nemți s-au urcat în elicopter pentru a vizita o fabrică de mobilă din localitate.

La câteva secunde de la decolare, elicopterul s-a prăbușit într-un lac. După accident, localnicii au sărit în apă și au scos-o pe secretara lui Sorin Țerbea. Pilotul, omul de afaceri și familia de germani- toți au fost găsiți fără suflare lângă aparatul de zbor.

Rela Lucan a murit de inimă rea

Moartea Relei Lucan a lăsat multe semne de întrebare. A fost găsită fără suflare, încuiată în baie, în propria locuință. Avea doar 45 de ani și era sufletul petrecerii. Nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat. Artista a plecat dintre noi în circumstanțe încă neelucidate. Prietenii vedetei au spus că femeia a murit de inimă rea. Se simțise luată peste picior la o emisiune TV unde fusese invitată. Medicii au stabilit că Rela Lucan a încetat din viață din cauza unei insuficiențe respiratorii.

"Toți avem o clipă în care ne stingem. Este scris să se întâmple așa. Doar că trebuie să ne trăim viața într-un mod frumos", a spus Lidia Fecioru la Romania TV, pe marginea celor trei tragedii prezentate mai sus.

"Marele Radu Beligan care a împlinit 95 de ani a spus așa <<Viața este o călătorie scurtă. De ce să nu călătorim la clasa întâi?>> Sunt niște vorbe foarte bine gândite. Ideea este că în viață, trebuie să mai luăm și partea bună, să fim mai relaxați. Dacă muncim de dimineață până seara... s-ar putea să clacăm, așa cum s-a întâmplat și cu aceste două mari artistei. Ramona Fabian probabil că era foarte obosită și nu s-a mai putut concentra la volan, iar în cazul celebrei Rela Lucan - tot din cauza stresului - a murit", a spus și Marius Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel