Blinken şi Netanyahu s-au adăpostit în buncăr după ce au pornit alarmele de raid aerian în Tel Aviv

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Anthony Blinken şi Benjamin Netanyahu au fost nevoiţi să se adăpostească în buncăr după ce au pornit alarmele de raid aerian în Tel Aviv. 

Secretarul de stat Anthony Blinken şi premierul israelian Benjamin Netanyahu s-au refugiat într-un buncăr pentru câteva minute după ce sirenele de raid aerian au pornit în Tel Aviv, anunţă Matthew Miller, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat. 

Totul a durat doar cinci minute, iar participanţii la întâlnire au ieşit din buncăr şi au reluat discuţiile, înainte să plece spre un centru de comandă la Ministerul Apărării. 

Incidentul vine în contextul în care preşedintele american Joe Biden ia în calcul să vină la Tel Aviv însuşi. 

"În timpul şedinţei dintre secretarul de stat şi premierul Netanyahu, alături de cabinetul de război, sirenele aeriene au pornit, iar toată lumea a intrat cinci minute în buncăr", a spus Miller, citat de Reuters. 

Blinken a revenit în Israel după mai multe întâlniri cu lideri regionali, pentru a încerca să ţină sub control conflictul şi să asigure ajutor umanitar şi un coridor de siguranţă cetăţenilor americani şi altor civili din Gaza. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel