„Blonda lui Putin” a trimis securitatea pe capul unei jurnaliste, după ce aceasta i-a dat o întrebare. "Nu discut despre viața mea personală"! - Foto în articol

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Un corespondent 74.ru a întrebat-o pe Ekaterina Mizulina de ce nu are copii. În loc să răspundă, jurnalistul a fost interogat de forțele de securitate

Forțele de securitate ruse au interogat o jurnalistă de la publicația Chelyabinsk 74.ru după ce aceasta a întrebat-o pe șefa Ligii pentru Internet Sigur, Ekaterina Mizulina, de ce nu are copii. Se pare că pe Ekaterina Mizulina, blonda despre care presa din Rusia scrie că ar avea o relație amoroasă cu Vladimir Putin, a deranjat-o întrebarea jurnalistei, așa că a trimis securitatea pe capul ei.

Blonda lui Vladimir Putin a participat la o întâlnire cu elevii și studenții din Celiabinsk, oraș din sudul Rusiei, eveniment la care a participat și presa. Atunci jurnalista a întrebat-o de ce ea, care promovează „valorile de familie”, nu are copii, scrie Meduza

Între Mizulina și jurnalistă a avut loc următorul dialog:

Mizulina: De unde ai această informație?

Jurnalistă: Deci există?

Mizulina: De unde ai această informație? Nu discut despre viața mea personală.

Apoi, după cum au spus martorii oculari care au stat mai aproape de Mizulina, șefa Ligii pentru Internet Sigur le-a cerut oamenilor legii „să spargă baza de date” a jurnalistei. Mai mulți ofițeri îmbrăcați în civili s-au apropiat de corespondent, i-au cerut acte, iar apoi i-au fotografiat pașaportul. Ulterior femeia a fost interogată.

„Apoi, forțele de securitate au întrebat-o pe jurnalistă unde a studiat, la ce universitate, la ce facultate și au întrebat-o și cum se descurcă una dintre prietenele ei”, a relatat presa.

Rusia vrea să interzică promovarea stilului de viaţă „fără copii”

Totul s-a întâmplat în contextul în care deputaţii ruşi vor interzicerea promovării stilului de viaţă fără copii. Pe 25 septembrie, două proiecte de lege care interziceau „propaganda fără copii” au fost prezentate Dumei de Stat. Un proiect de lege interzice utilizarea informațiilor care „promovează refuzul de a avea copii” în mass-media, publicitate și filme. Un alt proiect de lege introduce amenzi administrative de până la cinci milioane de ruble, potrivit sursei citate.

Ekaterina „Katya” Mizulina, în vârstă de 40 de ani, are o licență în istoria artelor și și-a făcut studiile în Marea Britanie. Acum ea conduce Liga Rusiei pentru un Internet sigur, o structură pro-Kremlin. Presa de opoziție din Rusia spune că ea are o relație cu președintele rus Vladimir Putin, care împlinește în curând 72 de ani.

„Katya Mizulina este pe gustul lui Putin în totalitate. Acest model de femeie de tip Barbie i s-a potrivit întotdeauna foarte bine”, a declarat în urmă cu câteva luni Olga Romanova, activista rusă pentru drepturile omului, pentru Canalul 24 din Ucraina.

Ekaterina „Katya” Mizulina este fiica unei deputate anti-ucrainene. În trecut ea a lucrat pentru delegațiile oficiale ruse care au vizitat China, iar în anul 2017 a început să lucreze la Liga pentru Internet Sigur din Rusia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel