Boc: Absorbţia fondurilor europene, criteriu pentru remaniere, dar remanierea nu se dezbate public

boc
boc

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că absorbţia fondurilor europene este un criteriu pentru remanierea guvernamentală, dar că o remaniere nu se dezbate public, ci se anunţă la momentul potrivit.

Boc a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, după semnarea unor contracte cu fonduri europene pe mediu, că niciun prim-ministru din lume nu dezbate public remanierile, ci aşteaptă momentul prielnic, informază Mediafax.

"Analizele activităţii guvernamentale se fac în permanenţă. Absorbţia fondurilor europene este un criteriu al evaluării activităţii guvernamentale, dar momentul concret nu este unul care să se dezbată public, ci este unul care se anunţă la timpul şi la momentul potrivit. Niciun prim-ministru din lume nu dezbate public remanierile guvernamentale. Face evaluările după criteriile activităţii Guvernului, fondurile europene reprezintă unul dintre criterii, ca şi stadiul investiţiilor, iar când are concluziile şi momentul prielnic, pur şi simplu le anunţă fără dezbateri prealabile. Acesta este specificul oricărui guvern din UE", a spus Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel