Boc: Încetul cu încetul, dar sigur, gogoaşa Ponta-Antonescu se dezumflă

boc2
boc2

Premierul Emil Boc a declarat sâmbătă la Bacău, că "încetul cu încetul, dar sigur, gogoaşa Ponta-Antonescu se dezumflă" şi că locul celor doi lideri este cel pe care îl au şi astăzi, adică în opoziţie şi pentru următorul mandat.

"În discuţia de astăzi (sâmbătă- n.r.) cred că am reuşit să disecăm şi să găsim cele mai bune soluţii pentru ceea ce înseamnă viitorul partidului. Eu spun că prin ceea ce am făcut şi prin ceea ce facem vrem să ne asigurăm că România va fi performantă şi PDL va câştiga", a declarat premierul la finalul întâlnirii cu democrat-liberalii din Bacău.

Boc le-a spus jurnaliştilor că prin ceea ce a făcu în ultimii doi ani Guvernul a "îndreptat" lucrurile care nu au funcţionat şi a luat măsuri dure, însă din acest an economia va intra "pe plus".

"Prin ceea ce am făcut în ultimii doi ani am îndreptat lucrurile care nu au funcţionat, am luat măsuri mai aspre, dar anul acesta terminăm cu partea de minusuri şi mergem cu partea de plus a economiei. Şi putem culege şi noi, şi partenerii de coaliţie roadele bune ale măsurilor care au fost luate în anii anteriori. În concluzie, încetul cu încetul, dar sigur, gogoaşa Ponta-Antonescu se dezumflă şi locul şi viitorul ei este cel pe care îl are astăzi, adică în opoziţie şi pentru următorul mandat", a declarat Boc.

El a spus că doar prin vorbe şi atacuri nu se poate construi, iar "altceva nu au făcut nici Ponta, nici Antonescu în ultimii doi ani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel