Boc: România are în prezent cel mai mare grad de securitate pe care l-a avut vreodată

boc
boc

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, la Carei, unde a participat la manifestările dedicate Zilei Armatei, că România are în prezent cel mai mare grad de securitate pe care l-a avut vreodată prin prezenţa scutului antirachetă.

"Niciun moment din istoria României nu a fost posibil fără Armată. Cele mai importante realizări sunt legate de Armata Română", a declarat premierul Emil Boc în discursul suţinut la Monumentul Ostaşului Român din Carei, în faţa a aproximativ 300 de persoane, în mare parte elevi.

Premierul a afirmat că România are, în prezent, cel mai mare grad de securitate.

"Armata Română a ridicat prestigiul României în teatrele de operaţii. România are, în prezent, cel mai mare grad de securitate pe care l-a avut vreodată prin prezenţa scutului antirachetă", a declarat Boc, adăugând că declaraţiile vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, care a spus că este pentru prima oară în istoria SUA când componente ale Armatei americane se află sub comanda Armatei Române, reprezintă "o recunoaştere a profesionalismului Armatei Române".

Premierul Emil Boc a participat, marţi, la Carei, judeţul Satu Mare, la manifestările organizate de Ziua Armatei Române. Acesta a salutat Garda de Onoare, a asistat la ceremonialul religios, iar după discurs a depus o coroană de flori la Monumentul Ostaşului Român.

Premierul va mai participa la Carei la punerea pietrei de temelie pentru cea de-a treia hală a fabricii Contitech Fluid Automotive Romania, parte a concernului Contitech AG.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel