Boc, sătul de jurnaliștii care aleargă după el: Nu mai fugiţi după mine

EMIL BOC - DECLARATII - CLUJ
EMIL BOC - DECLARATII - CLUJ

Prim-ministrul Emil Boc le-a cerut ziariştilor, luni, după şedinţa de grup a deputaţilor PDL, să nu mai alerge după el prin Parlament, ca să nu se mai spună că "premierul fuge cu jurnaliştii pe coridor".

"Ce vă rog eu: nu mai fugiţi după mine, că zice lumea că fug eu după voi sau că fugiţi voi după mine. Am stat, v-am răspuns (la întrebări-n.r.), acum, haideţi, să stabilim un comportament", a spus Boc, citat de Mediafax.

El le-a adresat această rugăminte ziariştilor după ce a participat la şedinţa deputaţilor PDL, unde a vorbit atât despre campania internă din PDL, cât şi despre asumarea răspunderii Guvernului pe Codul de Dialog Social şi salarizarea profesorilor.

Boc a ţinut o scurtă declaraţie pentru presă, după care a făcut apel de două ori la reprezentanţii mass-media să nu mai alerge după el.

"Vă rog, e neplăcut, să nu alergăm pe coridor, că pe urmă spuneţi că «uite, premierul fuge cu jurnaliştii pe coridor»", a adăugat Boc.

În urmă cu o săptămână, tot la Parlament, prim-ministrul Emil Boc le-a spus unor ziarişti care alergau după el pentru declaraţii că a făcut "destul sport" la viaţa lui şi are condiţie fizică, explicând apoi că nu a putut declara nimic înainte de o întâlnire pe care o avea cu senatorii PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel