Andrew Tate spune că i s-a făcut dosar din cauza succesului său monumental: ”Așa se întâmplă când strălucești prea tare”. Primul interviu după ce i s-a ridicat arestul

Andrew Tate. FOTO: captura video
Andrew Tate. FOTO: captura video

Andrew Tate pune cazul său pe seama unor oameni ambițioși, ”care încearcă să facă o carieră”.

Andrew Tate, care zilele trecute a scăpat de arestul la domiciliu, a oferit un interviu postului Antena 3 CNN, în care și-a exprimat opinia privind lucrurile care au dus la anchetarea sa.

”Eu cred că este pur și simplu un efect secundar al succesului meu monumental. Nu este pentru că sunt o persoană rea. Nu este pentru că am făcut ceva greșit. Este doar ceea ce se întâmplă când strălucești prea tare”, a declarat Andrew Tate la Antena 3 CNN, unde a și făcut precizări în legătură cu afirmația potrivit căreia dosarul său a fost unul fabricat.

”Vreau să fie clar pentru lume că nu învinovățesc România pentru asta. Nu este vina României.

Totuși, atunci când ajungi la un anumit nivel de influență, există oameni care sunt extrem de interesați să încerce să te bage în bucluc pentru ceva, indiferent dacă ai făcut ceva rău sau nu.

Și există persoane extrem de motivate care încearcă să-mi afecteze viața, nu pentru că sunt o persoană rea”, a mai spus Andrew Tate. Întrebat dacă acele persoane sunt românii, influencerul a ținut să sublinieze că ”este un sistem judiciar românesc acum, în care eu îmi pun încrederea. Am încredere în judecători care vor face ceea ce trebuie.

Dar, în cele din urmă, sunt procurorii români și DIICOT care au decis să facă acest lucru.

Dar nu cred că, per total, este vina României. Cred că atunci când ajungi la un anumit nivel, oriunde în lume, se pot întâmpla anumite lucruri.

Asta este ce cred cu adevărat”, a mai spus Andrew Tate.

Întrebat pe cine consideră dușmanul său, în contextul în care a intrat în vizorul justiției din România, britanicul a afirmat că nu așa funcționează lucrurile.

”Cred că devii pur și simplu, și nu numai eu, nu sunt singura persoană din lume care a trecut prin asta... Nu cred că e vorba de dușmani. Cred că este vorba de faptul că devii o țintă pentru oameni foarte ambițioși. Și eu pot lucra atât pe partea legală, cât și pe partea penală a lumii.

Dacă sunt o persoană extrem de bogată și cunoscută, pot fi o țintă pentru o bandă mafiotă sau pentru o bandă de hoți, bandă de tâlhari sau criminali.

Și poți fi, de asemenea, o țintă pentru un procuror sau pentru altcineva care încearcă să facă o carieră.

Așa că asta se întâmplă când devii foarte mare și ai mult succes”, a mai spus Andrew Tate.

Andrew Tate: ”Nu am nevoie să violez pe nimeni”

Printre capetele de acuzare ale britanicului s-au numărat violul, traficul de persoane și organizarea unui grup infracțional.

În ceea ce privește violul, Andrew Tate susține că ”nu am nevoie să violez pe nimeni. Și acesta este lucrul care cred că este destul e pertinent și clar pentru oamenii de acasă”, a spus britanicul, care a adăugat că violul a fost de fapt respins foarte devreme, în timpul anchetei sale.

”Cred că în primele 30 de zile a fost respins, pentru că nu există nicio dovadă în acest sens.

Este doar o acuzație. Așa că violul a fost deja respins. Nu am nevoie să violez pe nimeni, este doar o acuzație. Așa că violul este deja respins. Nu am nevoie să violez pe nimeni.

Nu am nicio dorință de a viola pe nimeni. Și un alt lucru de care de fapt mi-am dat seama în tot acest proces... Nu cred că este un fenomen care se întâmplă atât de des în România, dar în America, Anglia și în alte țări, bărbați bogați și de succes care sunt acuzați pe nedrept de viol se întâmplă în fiecare zi. 

Nu cred că în România, atunci când un bărbat bogat și de succes este acuzat de viol, oamenii își dau seama că sunt de genul: Oh, asta e neobișnuit. Aceasta este o problemă. Dar în Anglia, asta se întâmplă de sute de ori pe săptămână.

Fiecare fotbalist, fiecare rapper, fiecare star de cinema, oricine care are succes și este bogat este acuzat de aceste lucruri.

Iar populația este mult mai dispusă să spună ok, mă rog, pentru că se întâmplă tot timpul.

Este un efect secundar nefericit al faptului de a fi om bogat și de succes”, a mai spus Andrew Tate.

Citește și: Frații Tate scapă de arestul la domiciliu și rămân sub controlul judiciar. Andrew Tate: Minciunile obosesc și timpul este de partea mea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel