EXCLUSIV  Bogdan Chirieac, dat dispărut de la emisiunea Miercurea Neagră. Diana Tache a spus ce crede că s-a întâmplat cu analistul politic / video

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Analistul politic Bogdan Chirieac a lipsit, astăzi, 1 noiembrie 2023, de la emisiunea Miercurea Neagră.

În ediția de astăzi a emisiunii „Miercurea Neagră“ de la DC News, Val Vâlcu i-a luat locul lui Bogdan Chirieac. Acesta a specificat la începutul emisiunii că nu este vorba de un costum de Halloween în spatele căruia se află Bogdan Chirieac.

„Domnul Chirieac știți exact unde se află, că eu am 2 ipoteze? Ori s-a dus, fuga-fuga, pe sfârșit de sezon, în Mykonos, să mai cheltuie din dividendele neimpozitate de Ciolacu, ori, mai posibil, - chiar acum am văzut o știre importantă pe DC News, că se fac angajări la SRI - domnul Chirieac s-a dus să aplice la SRI“, a spus Mugur Ciuvică.

„Este la coadă la forțele de muncă“, a completat Val Vâlcu.

„Cred că i-a pus domnul Hellvig pile și s-a dus la domnul interimar Ionescu - domnul Chirieac fiind și colonel, că a făcut armata cu soțul doamnei Udrea - să aplice. Îl vedem mareșal SRI“, a spus Mugur Ciuvică.

„Putem combina cele 2 ipoteze. S-a dus în Mykonos să se angajeze la SRI. De fapt, acolo s-ar putea să fie SIE, să nu se calce pe picioare“, a completat Val Vâlcu.

„SIE nu cred că e atât de democratizată ca SRI-ul“, a mai spus Mugur Ciuvică.

„Domnul Chirieac cred că așteaptă serviciul de informații al armatei“, a adăugat Val Vâlcu.

„Da, greșit! Eu cred că asta cu Mykonos pică, pentru că tocmai m-am întors eu din Mykonos și domnul Chirieac nu era acolo, pentru că noi nu avem dividende de cheltuit, iar în al doilea rând nu cred că este la direcția de resurse umane de la SRI. Eu cred că este doar un pic obosit, pentru că domnul Chirieac și cu mine suntem născuți de Halloween și suntem ușor obosiți. Cred, cumva, că domnul Chirieac se resimte și simt nevoia să-i spun la mulți ani și să fie sănătos“, a precizat Diana Tache.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel