Bogdan Chirieac desființează ultimul sondaj. ”Cel mai mare semn de întrebare”

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat în direct la România TV, după ultimul sondaj cu privire la intenția de vot pentru partide. 

 (w670) Captură F

Întrebat de prezentatoare cum i se pare sondajul CURS, Bogdan Chirieac a răspuns, în direct, la România TV: "Eu nu cred în el. Neverosimil, așa cum nu cred în foarte multe sondaje, mai ales în ani electorali. Nu înțeleg de ce ar fi crescut PNL-ul, că nu a făcut nimic. La PSD s-a spus mereu că cel care a ținut partidul pe loc a fost Liviu Dragnea. Îndepărtarea sa brutală ar fi trebuit să ducă la o creștere". 

Analistul politic a continuat: 

"Unde am cel mai mare semn de întrebare este la USR, care este, într-un mod evident, într-o tendință crescătoare, dar în sondaj are chiar mai puțin decât la alegerile europarlamentare, deci de ce o fi scăzut, asta nu înțeleg să știți. USR-ul, la tipul de campanie pe care o face în online- ei au fost neobosiți, au fost și pe valul ăsta al succesului, că totuși să vii în rândul partidelor mari, practic la egalitate cu PSD-ul, diferența la europarlamentare a fost de 13 mii de voturi și, dacă mai votau o sută de mii de oameni în diaspora, cu siguranță USR-ul întrecea PSD-ul.

Nu înțeleg de ce Pro România a făcut deja 8%, că nu s-a evidențiat prin ceva anume, iar PMP și UDMR sunt partide mici, dar fac pragul. Nu înțeleg de ce are cineva interesul să ne arate că USR-ul stagnează și chiar regresează, când lucrurile nu stau așa", a conchis Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Vezi și: Cum stau partidele în SONDAJE. Traian Băsescu, despre USR: Singurul partid care...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel