Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Bogdan Chirieac, întrebare directă către Nicolae Ciucă, despre Klaus Iohannis. VIDEO cu răspunsul liderului PNL

Captură de ecran / Foto: Video Youtube DCNEWS RO
Captură de ecran / Foto: Video Youtube DCNEWS RO

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit în exclusivitate la DCNews.

Nicolae Ciucă a fost întrebat, în cadrul emisiunii ”Interviurile DCNews”, de analistul politic Bogdan Chirieac dacă i-a cerut președintele Klaus Iohannis ca PNL-ul să iasă de la guvernare. În continuare au avut loc discuții despre ”legea Iohannis” prin care președintele Klaus Iohannis ar fi putut candida la alegerile parlamentare din acest an și înțelegerile dintre Ciucă și premierul Ciolacu.

Chirieac: Domnule președinte, o întrebare directă: v-a cerut domnul președinte Klaus Iohannis ca PNL-ul să iasă de la guvernare?

Ciucă: Nu!

Chirieac: Ați avut o întâlnire în trei cu domnul Ciolacu și domnul Iohannis pentru legea aceea?

Ciucă: Da!

Chirieac: Ați avut această întâlnire?

Ciucă: Da, sigur că da. Eu cu Marcel Ciolacu cu ceva timp înainte. Vorbisem cu Marcel Ciolacu și am convenit, tot la fel, de principiu, pentru că aici discutăm de principiu. Am convenit cu Marcel Ciolacu, domnule, dacă nu se întâmplă, n-are rost să intrăm în acest demers. S-a convenit că demersul poate să meargă mai departe.

Chirieac: Reacția publicului a fost de enervare totală și poate Marcel Ciolacu a făcut ce trebuia și a anunțat că PSD-ul nu va sprijini această lege.

Ciucă: Înapoi acestui moment au fost celelalte pe care le-am discutat și le-am convenit legate și de comisarul european, legate și de soluționarea problemei pensiilor minerilor, eliminarea inechităților din pensiile militare, după care a venit această decizie a curții. Acum... parcă prea multe coincidențe.

Chirieac: Ați discutat despre un pachet întreg: și despre legea pentru domnul Iohannis, și legile pe care le-ați pomenit acum. Acolo ați convenit să aveți o decizie comună?

Ciucă: Un demers comun, împreună, chiar convenisem să semnăm împreună aceste legi.

Chirieac: Dar președintele Iohannis nu v-a cerut să ieșiți de la guvernare?

Ciucă: Nu am discutat cu dumnealui chestiunea asta. Nu ne-a cerut niciodată să ieșim de la guvernare.

Urmărește emisiunea completă aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel