Bogdan Chirieac taxează reacția primarului Cherecheș, după ce i-au fost reținuți socrii: Un act aberant. Va fi ”cel mai râvnit burlac” din pușcărie?

Bogdan Chirieac, după declarațiile lui Cherecheș: Aberant! Cel mai râvnit burlac din pușcărie? / Foto: Facebook Cătălin Cherecheș
Bogdan Chirieac, după declarațiile lui Cherecheș: Aberant! Cel mai râvnit burlac din pușcărie? / Foto: Facebook Cătălin Cherecheș

”Îți pui în pericol familia?” îl întreabă analistul politic Bogdan Chirieac pe primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat ultimele declarații făcute de către primarul Cătălin Cherecheș, după ce soacra sa a fost reținută de DNA. 

"Un act aberant al domnului Cherecheș. Și dacă este adânc în inimă lovit de prostia soacrei, nu trebuia să facă publice aceste declarații. Gândurile sale nu trebuiau să fie expuse în public, ci trebuiau făcute acolo, în sânul familiei, că nici soacra nu a anunțat public că voia să mituiască judecătoarea, au aflat procurorii prin metode specifice.

Iar în privința omului care se consideră, ca să îl citez pe domnia sa: "mai inferior politicienilor", să nu uităm că Cherecheș nu este numit în funcție, e ales, deci asta înseamnă că alți cetățeni nu s-au considerat cum a zis cetățeanul respectiv, ci l-au considerat un om de încredere.

Ca să îl alegi din spatele gratiilor înseamnă că tot ce a prezentat justiția din România nu a fost credibil pentru public, ceea ce e de înțeles, să nu crezi ce spune justiția din România deoarece aveți atât de multe exemple de abuzuri, fraude, încât ne-am săturat cu toții", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3 CNN.

Bogdan Chirieac: Păi cel mai râvnit burlac din pușcărie sau de unde?

VEZI ȘI: Reacția primarului Cherecheș, după ce soacra sa a fost reținută de DNA. "Dacă soția mea m-a mințit, devin cel mai râvnit burlac al României"

Pe 24 noiembrie, ar fi trebuit să vină pronunțarea în cazul lui Cătălin Cherecheș.

"Declarațiile domnului Cherecheș mi se par neavenite, că soția este însărcinată și divorțează, și va fi cel mai râvnit burlac. Păi cel mai râvnit burlac din pușcărie sau de unde ar putea să fie dânsul cel mai râvnit burlac? Deci nemulțumirea sa față de acțiunile soacrei... Bun, am înțeles, în fața instanței vrea să dovedească că nu a știut nimic, e de înțeles, perfect, dar nu e nevoie să faci toate aceste declarații în public, în opinia mea, deoarece ești în familie acolo.

Îți pui în pericol familia? Când știi bine că probabil și sentința ar putea fi influențată acum de scandalul public. Că o fi el bun primar nu contest, că altfel nu îl alegeau oamenii find în pușcărie, dar eu știu... nici nu știu pentru ce este acuzat, probabil tot pentru abuz în serviciu sau corupție, vreo chestiune din asta", a mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel