EXCLUSIV  Bogdan Chirieac, veste bună și veste rea după ieșirea procurorului Florența. ”Nu o văd bine pe doamna Armand” - VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre dosarul lui Clotilde Armand, în contextul aprecierii față de procurorul general al României. 

”Pe de-o parte, am o veste bună, de pe altă parte, am o veste rea! Apreciez faptul că DNA nu s-a implicat în acest dosar (ce o vizează pe Clotilde Armand, la sesizarea ANI n.r.), deși era strict competența domniilor lor. Vestea proastă era alta și aici vorbesc foarte serios, nu e nici pic de ironie. Mi-a plăcut foarte mult prestația procurorului general, dl. Florența. Dom`ne, fir logic impecabil! Procurorul de la Judecătoria Sectorului 1, dacă ține de dl. Florența, nu o văd bine pe doamna Armand. De asta mă gândesc că dosarul mai bine îl preia DNA-ul, că acolo știm ce să facem” a spus analistul politic Bogdan Chirieac. 

Amintim că procurorul General al României, Alex Florenţa, a făcut declarații de presă după explozia de la Crevedia. ”N-am mai văzut procuror general care să iasă la nici 24 de ore de la evenimente, în declarații de presă” a punctat și jurnalista Diana Tache, care a tras și ”un semnal de alarmă cu respect”: ”Mi-aș dori să nu existe o conivență anume între procurorii care instrumentează anumite cauze și vârfurile parchetelor”, cu referire la anul 2024, când vor fi patru tururi de alegeri în România. 

Clotilde Armand este suspectă. Primele declaraţii la ieşirea de la Parchet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel