Iohannis, de la Colectiv la Crevedia. Chirieac, întrebare fundamentală / „Catastrofă de imagine“ la Spitalul Floreasca

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarațiile președintelui Klaus Iohannis de la Spitalul Floreasca.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, marți după-amiază, Spitalul Floreasca, acolo unde sunt internați răniții în urma exploziei de la Crevedia. O femeia nemulțumită de problemele de sistem a încercat să stea de vorbă cu șeful statului, însă acesta a evitat interacțiunea și s-a îndreptat spre microfon pentru a vorbi cu presa.

Imediat după ce președintele Iohannis a plecat de la Spitalul Floreasca, analistul politic Bogdan Chirieac, prezent în studioul de la postul de televiziune Antena 3 CNN, a făcut câteva comentarii:

„După o lună și după un șir de tragedii în care nu a avut vreun punct de vedere, vine la Floreasca în mizeul zilei, când sunt și aparținătorii acolo - deci nu a ales un moment în care, cât de cât, spitalul e mai liber ... putea să facă asta diseară, dar probabil că își strica programul - și totul se transformă într-o catastrofă de imagine.

Întrebarea fundamentală pe care ar trebui să și-o pună președintele Klaus Iohannis e următoarea: Corupția nu mai ucide în România?“, a spus Bogdan Chirieac.

„Președintele a evitat absolut orice subiect cât de cât fierbinte, iar cele două mandate sunt definite de mediocritate absolută. În 2015, la Colectiv, a fost cu #CorupțiaUcide, s-au creat partide politice, a apărut USR-ul șamd., iar acum, la 8 ani distanță, a lăudat Guvernul. Acum corupția nu mai ucide“, a insistat analistul politic.

CITEȘTE ȘI      -      Centrul de mari arși. Iohannis spune că „progrese există“ / „Poate promisiunile au fost prea mari“

Jurnalista Mădălina Mihalache a adăugat că „președintele Iohannis a spus că nu crede că din calitatea de președinte se putea face mai mult“.

„Miting neautorizat în canadiană roșie poate să facă președintele, nu?“, a întrebat, ironic, Bogdan Chirieac.

„Acum laudă Guvernul și spune că a intervenit cu rapiditate“, a completat Mădălina Mihalache.

„La fel cu rapiditate, același Raed Arafat a făcut imposibilul și la Colectiv. Tot Raed Arafat a fost“, a spus Bogdan Chirieac.

„În 2015 a spus că au trebuit să moară oameni ca să...“, a intervenit Mădălina Mihalache.

„Ca să plece Guvernul Ponta! La Crevedia este în mod evident o chestiune majoră de corupție, Primarul s-a făcut că nu a băgat de seamă că există o bombă în mijlocul localității, bombă ce funcționa ilegal. Nu a spus un cuvânt despre acest lucru președintele Iohannis. La întrebarea simplă că sunt 6 locuri pentru mari arși la Floreaca, a spus că face nu știu câte...E vreunul funcțional?“, a mai întrebat Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI       -      Iohannis, întrebat dacă se impune vreo demisie după Crevedia: De data aceasta, autoritățile și Guvernul au intervenit cu rapiditate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel