EXCLUSIV  Bogdan Mugescu, Flori Grigoraș și Cosmin Drăgoi la D`ECONOMIC NEWS cu Alex Vlădescu / video

D`Economic News, cu Alex Vlădescu
D`Economic News, cu Alex Vlădescu

Jurnalistul Alex Vlădescu vă așteaptă vineri, 7 aprilie 2023, la D`ECONOMIC NEWS, de la ora 16.00, pe DC News, DC News TV și DC Business, de la ora 16.00.

În prima parte a interviului este invitat Bogdan Mugescu, analist economic. În partea a doua, sunt invitați Flori Grigoraș și Cosmin Drăgoi, consultanți pe fonduri europene.

 

ECONOMIA, LA RAPORT & MĂSURI DE AUSTERITATE LA GUVERN

 

Luna aprilie și, implicit, Paștele aduc noi scumpiri pentru români. Românii care au credite în lei calculate în funcție de indicele de referință IRCC vor plăti rate mai mari. Țigările se scumpesc, ca urmare a majorării accizelor. Cresc și tarifele de distribuție și transport pentru energie și gaze, ceea ce pentru unii clienți va însemna facturi mai mari cu până la 5 procente, arată calculele experților. Încotro se îndreaptă economia? Ce inflație vom avea în următoarele luni? Ce măsuri trebuia să ia Guvernul și nu a luat? Care sunt scumpirile care ne vor afecta cel mai tare? ce soluții au românii cu credite în lei, calculate în funcție de IRCC? Cine are de câștigat de pe urma scumpirilor? Va pregăti Guvernul un nou pachet de măsuri împotriva scumpirilor? De ce au crescut cheltuielile statului cu 17% în primele două luni ale anului, comparati cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 91 de miliarde de lei. 

INVITAT:

BOGDAN MUGESCU, analist economic

 

 

OPORTUNITĂȚI DE INVESTIȚII PENTRU ANTREPRENORI DIN FONDURI EUROPENE

 

În ce pot investi antreprenorii? Ce fonduri europene au la dispoziție? Care e totalul și câți bani pot accesa ei? În ce domenii? Ce pot face cu banii, ce cheltuieli pot achita? De ce acte au nevoie? Este nevoie ca firmele lor să aibă experiență pe piață sau pot accesa banii inclusiv firmele noi? La ce să fie atenți? De unde află ce proeicte pe fonduri europene pot fi depuse? Toate răspunsurile vin de la:

FLORI GRIGORAȘ, consultant pe fonduri europene 

COSMIN DRĂGOI, consultant pe fonduri europene 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel