Bombardamente la Odesa în cursul nopţii, dar şi atac cu drone asupra Kievului. Războiul din Ucraina nu încetineşte

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

În cursul nopţii de marţi spre miercuri, au avut loc mai multe explozii la Odesa, Ucraina, în timpul unei alerte de raid aerian. Şi asupra Kievului a fost lansat un atac cu drone. 

Mai multe explozii s-au auzit la Odesa, în noaptea de marţi spre miercuri, în timpul unei alerte de raid aerian. Presa locală relatează că au fost înregistrate distrugeri ca urmare a bombardamentelor. Potrivit datelor preliminare, care nu au fost confirmate de autoriţăţi, ruşii ar fi lovit un cimitir. Deocamdată, nu există informaţii suplimentare şi nici date oficiale din partea autorităţilor ucrainene. Amintim că, în noaptea de marţi spre miercuri, Federaţia Rusă a lansat din nou un atac aerian asupra teritoriului Ucrainei, folosind rachete şi drone.

Sirenele de raid aerian au început să sune imediat după miezul nopţii, în mai multe regiuni ucrainene, în unele zone fiind activată apărarea antiaeriană. Comandamentul Forţelor Aeriene ale Ucrainei a transmis că ruşii au lansat rachete Kalibr din Marea Neagră, precum şi drone de atac, scrie Rador. 

Mai multe explozii s-au auzit, miercuri dimineaţă, în oraşul ucrainean Kropivniţki, din regiunea centrală Kirovohrad. Potrivit postului public Suspilne, exploziile s-au auzit în jurul orei 07:00, în timpul unei alerte de raid aerian. Deocamdată, nu există informaţii suplimentare. 

Atac cu drone asupra Kievului 

Şeful administraţiei militare a oraşului Kiev, Serhi Popko, a raportat că forţele şi mijloacele de apărare antiaeriană ale armatei Ucrainei au doborât toate dronele de atac lansate de ruşi asupra capitalei ucrainene, miercuri dimineaţă.

Dronele au fost distruse în spaţiul aerian de la periferia Kievului. Oficialul a remarcat că, în timpul unui nou atac aerian la scară largă, ruşii au lansat spre Kiev drone iraniene de tip Shahed.

"Fără niciun rezultat. Apărarea antiaeriană a detectat şi a distrus toate dronele inamice chiar la periferia capitalei" - a scris Popko pe Telegram. Acesta a adăugat că, potrivit datelor preliminare, nu s-au înregistrat victime şi distrugeri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel