Bomboane Rafaello de post. Cum se prepară: Rețeta

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Bomboanele Rafaello reprezintă un adevărat deliciu în post. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- cocos
- 100 g fulgi de migdale
- 1 fiolă esență de vanilie
- 80 g fulgi de cocos
- 1/2 lingurita zahăr vanilat
- 3 lingurite zahăr pudră
- 400 g lapte de cocos gras

Cum se prepară

Înainte de a vă apuca de rețetă, țineți câteva ore bune – poate chiar și o zi întreagă – conserva cu lapte de cocos la frigider. Scoateți-o, întoarceți-o cu fundul în sus și deschideți-o. Dați deoparte lichidul format, nu vă este de folos pentru această rețetă.

Pisați ușor într-un bol fulgii de migdale. Puneți laptele de cocos într-un bol, adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat și amestecați ușor cu o furculiță. Adăugați peste fulgii de cocos și de migdale. Amestecați ușor, din nou, cu furculița.

Formați, mai apoi, mingiuțe din această compoziție. Pe o farfurie plată presărați fulgi de cocos, prin care dați mingiuțele de cocosS. e păstrează la frigider, într-o cutie etanșă.

Vezi și: Budincă de cartofi. Rețetă de post

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel