Bomboanele Rafaello reprezintă un adevărat deliciu în post. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- cocos
- 100 g fulgi de migdale
- 1 fiolă esență de vanilie
- 80 g fulgi de cocos
- 1/2 lingurita zahăr vanilat
- 3 lingurite zahăr pudră
- 400 g lapte de cocos gras
Cum se prepară
Înainte de a vă apuca de rețetă, țineți câteva ore bune – poate chiar și o zi întreagă – conserva cu lapte de cocos la frigider. Scoateți-o, întoarceți-o cu fundul în sus și deschideți-o. Dați deoparte lichidul format, nu vă este de folos pentru această rețetă.
Pisați ușor într-un bol fulgii de migdale. Puneți laptele de cocos într-un bol, adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat și amestecați ușor cu o furculiță. Adăugați peste fulgii de cocos și de migdale. Amestecați ușor, din nou, cu furculița.
Formați, mai apoi, mingiuțe din această compoziție. Pe o farfurie plată presărați fulgi de cocos, prin care dați mingiuțele de cocosS. e păstrează la frigider, într-o cutie etanșă.
Vezi și: Budincă de cartofi. Rețetă de post
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News