Cu siguranță o să vă placă aceste bomboane Raffaello, făcute în casă. Pot fi consumate și de cei care urmează o dietă.
Vă recomandăm să pregătiți două porții deodată.
Vei avea nevoie de:
nucă rasă de cocos - 80 grame,
lapte praf - 40 grame,
miere - 10 ml,
apă - 20 ml,
8 migdale.
Migdalele se pun în apă clocotită pentru 5 minute, apoi îndepărtați-le coaja. Combinați apoi nuca rasă de cocos, laptele praf, mierea și apa și amestecați.
Din compoziția obținută rulați biluțe. Puneți câte o migdală în fiecare biluță. Rostogoliți bilulețe prin apă și, imediat, prin nucă rasă de cocos, astfel încât învelișul să devină uniform. Puneți bomboanele gata la frigider pentru 30 de minute. Poftă bună!
Mulți își amintesc de desertul din copilărie uleios, dar delicios: halva simplă, sau cu cacao, cu care îi delectau părinții sau bunicii.
Halvaua de casă se prepară ușor, simplu și rapid. Încercați această rețetă interesantă.
Veți avea nevoie de:
100 grame de arahide,
100 grame de semințe de floarea soarelui,
2 linguri de miere.
Prăjiți 100 grame de arahide și 100 de semințe de floarea soarelui, curățate de coajă, într-o tigaie uscată, timp de 10 minute, la foc mic. Amestecați mereu ca alunele și semințele de floarea soarelui să nu se ardă. Apoi, curățați alunele. Nu este greu de făcut, deoarece coaja se va desprinde ușor.
Salată delicioasă, preparată dintr-un minim de ingrediente. Este mai gustoasă ca cea din restaurante
Apoi măcinați alunele și semințele într-un blender sau în râșnița de cafea. În produsele tocate se adaugă 2 linguri de miere. Se amestecă cu o lingură până la un compoziție omogenă.
Întindeți masa rezultată pe o folie alimentară și dați-i o formă dreptunghiulară. Apoi înveliți halvaua în folie și dați-o la frigider pentru minim 1 ora. După ce timpul va expira, scoateți halvaua din frigider și tăiați-o în felii.
Băutura care întărește imunitatea în timpul sezonului rece: ai nevoie de trei ingrediente
Acest desert este dulce, hrănitor, cu un gust plăcut de arahide prăjite și semințe de floarea soarelui. Pentru un plus de savoare, puteți aromatiza halvaua de casă cu rom sau vanilie. Se poate adăuga și cacao pentru un plus de gust și culoare. Halvaua se poate prepara în două culori: cu și fără cacao. În orice variantă, halvaua de casă este extrem de delicioasă! Poftă bună!
O astfel de prăjitură cu fructe poate fi preparată în fiecare zi. Ca să nu te plictisești, schimbă doar umplutura. Desertul va fi parfumat și foarte gustos.
Acest desert se prepară foarte ușor și din puține ingrediente.
Pentru umplutură veți avea nevoie de:
ananas (proaspăt sau din conservă) - 500-600 grame,
zahăr - 60 grame.
Pentru aluat veți avea nevoie de:
făină albă - 300 de grame,
zahăr pudră - 100 de grame,
unt - 100 de grame,
ou - 1 bucată,
praf de copt - 5 grame.
Tăiați ananasul în bucăți și puneți-le într-o tigaie. Adăugați zahărul și puneți tigaia aragaz, la foc mic. Amestecați până când zahărul se topește.
Cerneți făina într-un bol, adăugați zahărul pudră, praful de copt și amestecați. Apoi completați aluatul cu unul ras și oul. Amestecați din nou.
Plăcintă cu mere, care are gust de portocale! Desertul este gata în zece minute
Aluatul se împarte în două părți inegale. Turnați partea mai mare parte într-o matriță de 18 centimetri. Întindeți deasupra fructele. Se acoperă cu aluatul rămas și prăjitura se coace, timp de 40 de minute, la o temperatură de 180 de grade. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News