Bonduelle – cea mai bună valoare pentru bani în categoria de legume congelate

Consumatorii din România, sunt de părere că Bonduelle le ofera cel mai bun raport preț / calitate de pe piața din Romania, pentru categoria de legume congelate.

Acesta este rezultatul recent al studiului de piata Best Buy Award (www.bestbuyaward.org) efectuat de către organizatia elvețiana ICERTIAS (www.icertias.com) în România.

Studiul Best Buy Award - România 2013/2014 a fost efectuat în conformitate cu prevederile Codului Internațional și Cercetarii Sociale, adoptate de Camera Internațională de Comerț (ICC) și Asociația Mondială de experți in cercetare (ESOMAR) .

În cazul legumelor congelate, respondenții, consumatorii din România, au fost rugați să răspundă la următoarea întrebare : "Specificaţi numele producătorului de legume congelate care din experienţa dvs. personală sau din experienţa apropiaţilor dvs. oferă cel mai bun raport calitate-preț pe piaţa românească?"

Întrebarea a fost deschisă, adică respondenții nu au avut răspunsuri în avans (a/b/c/... ), ci au putut exprima în mod liber numele mărcilor de legume congelate, care, în funcție de propria experiența le oferă cel mai bun raport preț/calitate de pe piața românească.

Răspunsul la întrebarea de mai sus, dat de către cei mai mulți respondenți, a fost: Bonduelle .

Este important să subliniem că studiul Best Buy Award nu măsoară brand equity-ul, vânzările, și nici cota de piață, ci numai experiența și satisfacția respondenților cu raportul preț/calitate al produselor, bazate pe experiența personală.

Grupul Bonduelle este lider mondial în legume prelucrate și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de legume congelate din România. Condus de o Viziune în care alimentația vegetală este esențială pentru o viață mai bună (sănătate, plăcere și mediul înconjurător), și ar trebui să fie mai prezentă în mesele de zi cu zi, Misiunea Bonduelle este să dezvolte cultura de a mânca legume pentru sănătate și plăcere.

Best Buy Award : Metodologia și eșantionul

Cercetarea Best Buy Award - România - 2013/2014 a fost realizată de către organizația elvețiană ICERTIAS - International Certification Association GmbH, pe un eșantion de 1.200 de respondenți - cetățeni din România - exclusiv utilizatori de internet cu vârsta mai mare de 15 de ani. Și a fost realizată prin intermediul unui sondaj prin internet utilizând metoda CAWI -DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

Proiectul Best Buy Award

Consumatorii acum mai mult ca niciodată, caută o valoare ridicată în schimbul banilor lor. Astfel, în momentul deciziei finale de achiziție, aceștia, într-o măsură mai mare, pun în balanță prețul oferit și calitatea. Acest raport între un preț bun și cea mai bună calitate (Best Buy) este mai important astăzi pentru cumpărătorul mediu decât a fost înainte.

Misiunea principală a Best Buy Award este de a obține o perspectivă în experiența și percepția utilizatorilor cu privire la produsele și serviciile pe care aceștia le consideră ca oferind cel mai bun raport preț/calitate (cea mai bună valoare pentru bani).

Scopul proiectului și al certificatului Best Buy Award este de a simplifica pentru consumatori, căutarea pentru ceea ce este cel mai bun și cel mai favorabil în ceea ce privește prețul de pe piața locală și internațională de bunuri și servicii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel