Botoşani: Percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi suspectaţi de contrabandă

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani au efectuat două percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi din localitatea Hudeşti, dar şi la magazinele pe care aceştia le deţin în aceeaşi localitate, într-un dosar privind comiterea unor fapte de contrabandă, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Maria Carp. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Darabani, la locuinţele şi unităţile economice deţinute de doi bărbaţi de 47, respectiv 62 de ani, ambii din localitatea Hudeşti.

'Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 300 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă duty free şi Republica Moldova, pentru care aceştia nu aveau documente legale. De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 226 de litri de alcool, deţinută ilegal', a precizat Carp. Oficialul IPJ susţine că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel