Brad Pitt, apariție neașteptată. S-a îmbrăcat în fustă, asortată cu o cămașă roz - Foto în articol

Brad Pitt a apărut în fustă și bocanci negri în Berlin. 

Faimosul actor Brad Pitt și-a afișat fără rezerve nu doar tatuajele, ci și latura non-conformistă. Acesta și-a surprins fanii din Berlin, apărând în fustă, după ce la conferința de presă de dinainte purtase o ținută complet roz, transmite Pro Tv.

La fustă, starul de 58 de ani, a asortat o jachetă chic și o cămașă șifonată roz. Și asta nu este tot. Brad Pitt s-a încălțat cu niște bocanci negri, care au pus în evidență două tatuaje interesante: un cap de rinocer stilizat și un craniu. Ținuta actorului în vârstă de 58 de ani de pe covorul roșu a fost completată de un sacou maro, din in, și ochelari de soare. Întrebat de ce a ales această ținută pe covorul roșu, vedeta de la Hollywood a răspuns: „Briza, briza!”, explicând că a vrut să simtă cum suflă vântul. Vezi fotografia în GALERIA FOTO.

Brad Pitt nu este totuși la prima apariție în fustă, întrucât și-a arătat picioarele și în filmul „Troia”, din 2004. În plus, și vedeta seriei Moon Knight, Oscar Isaac, a fost fotografiat în fustă la premierele seriei Marvel, atât la Berlin, cât și la Londra.

Brad Pitt are o problemă cu fețele. Nu le recunoaște! Medicul Gabriel Diaconu: Este prosopagnozie. Ce implică afecțiunea

Dacă dai de Brad Pitt și vă vedeți a doua oară în viață, sunt șanse să nu te recunoască. Asta pentru că actorul spune într-un nou interviu acordat GQ că suferă de orbire facială, cunoscută și sub numele de prosopagnozie, ceea ce îl face să se chinuie să-și amintească fețele oamenilor. Deși nu a fost diagnosticat oficial, Pitt, în vârstă de 58 de ani, crede că are afecțiunea, scrie CNN.

„Nimeni nu mă crede!” el a spus. „Vreau să întâlnesc o altă persoană ca mine.”

”Brad Pitt a declarat recent că suferă de ”orbire facială”. Bine, asta dacă citești presa tabloidă, capabilă uneori de groaznice cacofonii medicale. Sună oricum mult mai bine decât dacă ar fi spus ”prosopagnozie”. Despre acest din urmă cuvânt mulți colegi de-ai mei în facultate credeau, pe bună dreptate, că se referă la o inabilitate de-a recunoaște prosoapele.

Ce este ”orbirea facială”, respectiv prosopagnozia? Termenul e printre preferații mei din neurologie, ca și patologia aparte pe care o delimitează, respectiv unele sindroame fascinante psihiatrice.

Cuvântul grec pentru ”față” este ”prosopos”. De-aia când spui ”mă șterg pe față cu prosopul” unui grec, s-ar putea să-l pufnească râsul și să-ți ureze succes. Agnoziile, pe de altă parte, sunt o categorie de simptome, sindroame sau boli neurologice îndeosebi manifestate prin deficitul, sau lipsa capacității de a formula anumite concepte, sau reprezentări mentale. Spre exemplu agnozia digitală, sau ”finger agnosia”, manifestare a altui sindrom aparte (Gerstmann) e definit de imposibilitate de a distinge degetele între ele cu ochii închiși, din cauza afectării unei părți a lobului parietal ne-dominant. Și mai spectaculos, hemi-asomato-gnosia se referă la pierderea, temporară sau definitivă, a capacității de-a observa, identifica sau folosi o jumătate a corpului, în urma de obicei unui infarct cerebral masiv. Mult mai des i se spune ”neglijență corporală”. Vezi mai mult AICI.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel