Brăila: Amendă de 10.000 lei dată de inspectorii în construcţii

Inspectorii în construcţii din judeţul Brăila au acordat de la începutul acestui an o singură amendă în valoare de 10.000 lei unei societăţi comerciale care nu a respectat legislaţia în domeniul realizărilor construcţiilor, potrivit informaţiilor furnizate luni de Inspecţia Judeţeană în Construcţii Brăila. 

Inspectorii în construcţii au realizat anul acesta 1.208 activităţi de control în domeniile calităţii în construcţii, performanţei energetice a clădirilor, urbanismului, amenajării teritoriului şi autorizării executării lucrărilor de construcţii, pieţei produselor pentru construcţii şi laboratoarelor de încercări în construcţii, autorizării laboratoarelor de încercări şi a diriginţilor de şantier, avizării lucrărilor publice.

În afara amenzii în valoare de 10.00 lei, inspectorii în construcţii au dispus şi 100 de măsuri în vederea remedierii situaţiilor constatate în teren. Inspecţia Judeţeană în Construcţii Brăila a avizat de la începutul anului 175 de lucrări publice, a emis 153 de acorduri pentru intervenţii în timp asupra construcţiilor şi a soluţionat 12 petiţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel