Brânzoaice ca la mama acasă. Aşa faci cele mai bune gogoşi

Brânzoaicele sunt gogoşile iubite de toată lumea. Vă prezentăm o reţetă simplă, pe care o vei adora. 

Ingrediente

Drojdie

Făină

Sare

Jumătate de kilogram de brânză

5 ouă

250 ml apa

Ulei

Citeşte şi De ce trebuie să ţineţi cartofii în apă înainte să-i prăjiţi. Trei trucuri utile gospodinelor

Mod de preparare

Se plămădeşte aluatul. Se lasă să crească coca. Se rade brânza şi se amestecă cu ouăle. Se împarte aluatul în mai multe părţi egale, se pune amestecul de brânză cu ou şi se împachetează. Apoi le punem la prăjit. Se pot servi cu zahăr pe deasupra, dulceaţă sau miere de albine.

Citeşte şi Prăjitură cu miere, cea mai uşoară reţetă. Desertul care va face să-ţi lingi degetele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel