BRAVO, AI STIL! Eliminare șoc în finala de sâmbătă seară

Finala de săptămână de sâmbătă seară a emisiunii ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D s-a încheiat cu eliminarea unei concurente puternice. 

Deși lipsită de stil, mereu cu cele mai mici note din partea juriului, Petronela a fost mereu susținută de public. De această dată, se pare că celelalte concurente au pus la cale o strategie pentru eliminarea Petronelei. 

Ele au trebuit să voteze pe cine bagă-n cursă cu Petronela dintre Andra și Andreea. Au ales-o, la risc, pe Andreea, știind că Andra este nouă în concurs și s-ar putea să nu fie susținută de public. Strategia ar fi putut s-o elimine pe Andreea, chiar Petronela a afirmat că aceasta ar putea fi următoarea sa ”victimă” și a mărturisit că era mai sigură dacă intra în cursă cu Andra. Adela a fost cea care a dat votul decisiv și a ales între Andra și Andreea. Mai mult, la finalul emisiunii, Adela nu și-a luat rămas bun de la Petronela, subliniind că a fost destul de ”fustrată” în emisiune, cum a făcut-o Petronela în repetate rânduri. 

Către Petronela au mers 10% din voturile acordate de public, mai mult decât în finalele de săptămâna anterioare, dar Andreea a avut un procent de 19% din voturi. 

Prin urmare, Petronela a părăsit emisiunea ”Bravo, ai stil!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel