Brigada Rutieră anunță restricționarea traficului în zona stadioanelor Ghencea şi Giuleşti

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Brigada Rutieră a anunțat că vor exista restricții de trafic în zona stadionului Ghencea, unde se va juca meciul dintre Croaţia şi România, de la ora 21:45. Restricții de trafic vor fi și în zona stadionului Rapid - Giuleşti unde se va juca meciul Spania – Ucraina, marți la aceeași oră.

Marţi seara, de la ora 21:45, pe stadionul 'Steaua-Ghencea', va avea loc partida oficială de fotbal dintre echipele reprezentative ale Croaţiei şi României, în cadrul Grupei B a Campionatului European de Fotbal Under 21.

'Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul pietonal este restricţionat, începând cu ora 9,00, până la încheierea meciului, pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 şi aleea de acces VIP în incinta Complexului Sportiv Ghencea şi se permite circulaţia auto în ambele sensuri pe acest trotuar', transmite Brigada Rutieră.

Tot marţi, începând cu ora 17,00, se va restricţiona gradual traficul rutier pe bulevardul Ghencea şi pe străzile care acced către acesta, cu excepţia riveranilor, între strada Constantin Titel Petrescu şi strada Braşov, precum şi pe strada Braşov, între bulevardul Ghencea şi bulevardul 1 Mai.

Totodată, pentru buna desfăşurare a meciului dintre Spania şi Ucraina, traficul rutier este restricţionat pe banda I de circulaţie pe Calea Giuleşti (din direcţia Pod Grant - Cartier Giuleşti), pe segmentul de drum cuprins între trecerea de pietoni din faţa Operei Comice şi strada Prunaru, pe întreaga perioadă a turneului de fotbal, de pe data de 15 iunie, până pe data de 4 iulie, ora 7,00.

'Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri', potrivit sursei citate, potrivit Agerpres. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel