Britanicii sunt nemulţumiţi de Kate Middleton

Kate Middleton
Kate Middleton

Kate Middleton i-a supărat pe britanici cu un colier de 70.500 de dolari, cu care aceasta s-a afişat în public. În Marea Britanie, cheltuielile familiei regale sunt atent urmărite, de data aceasta atenţia presei concentrându-se asupra valorosului colier.

[caption id="attachment_209930" align="alignleft" width="311"] Sursa: usmagazine.com[/caption]

La expoziţia de artă fotografică dedicată Jocurilor Olimpice de la "National Portrait Gallery " din Londra, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de un albastru regal semnată Stella McCartney, pantofi Prada şi un zâmbet seducator, informează US magazine.

Cu toate acestea, ceea ce a captat atenţia celor prezenţi a fost un accesoriu deosebit purtat de Kate: un colier Cartier din aur galben, îmbodobit cu diamante alb şi roz, al cărui design amintea de inelele olimpice. Costul unei astfel de bijuterii este estimat la 70.500 de dolari. După căsătoria cu prinţul William, ţinutele lui Kate Middleton, semnate de creatori de modă celebri, au stârnit admiraţia britanicilor, însă şi îngrijorarea în ceea ce priveşte costul acestora. Informaţiile conform cărora Prinţul Charles îi finanţează nurorii sale toaletele din averea personală, iar colierul face parte de mult timp din colecţia privată a Ducesei de Cambridge, nu i-au convins în totalitate pe britanici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel