Urmărește emisiunea live


BT Pay: Investiţii rapide şi sigure, direct din aplicaţie

Investiţiile în acţiuni sunt tot mai populare printre cei care doresc să îşi pună economiile "la lucru" însă piaţa financiară actuală nu este lipsită şi de capcane. 

În continuare, piața financiară este plină de oferte agresive și insistente care promovează investiții în acțiuni și pe platforme internaționale, deseori din jurisdicții străine și insuficient reglementate, ceea ce le face nesigure. Vedem des în online discuții și păreri despre așa zisele "fashion stocks", menite să facă investitorii sau posibilii investitori să sară în angajamente de plată, fără nici o bază sigură.

BT Asset Management: Posibilități de investiții și economisire, în deplină siguranţă

BT Asset Management, companie specializată în administrarea de investiții, membră a Grupului Financiar Banca Transilvania, își consolidează poziția pe piața investițiilor și vine cu beneficii semnificative în această perspectivă, oferind posibilități de investiții și economisire  în companii atât din România, cât și din străinătate, într-un cadru reglementat.

Într-o continuă creștere, odată cu dezvoltarea tehnologică rapidă, BT Pay aduce o noutate majoră pentru investitori. Începând cu luna septembrie, fondurile de investiții sunt disponibile direct în BT Pay, la un click distanță, în secțiunea “Investiții”. De azi, toate operațiunile pe care le faci acum în locațiile BT sau în Internet Banking vor fi disponibile și în BT Pay. Astfel, investițiile vor putea fi realizate rapid, intuitiv, 100% online, direct din aplicație.

Până în momentul de față, accesul la fonduri era disponibil clienților doar prin rețeaua de unități BT, iar după prima achiziție, online prin aplicațiile BT 24 și NeoBT, procesul era unul mai complicat. Prin acest update, BT Pay devine singura aplicație de care ai nevoie pentru investițiile tale.

Investiții rapide și accesibile prin BT Pay

Noul update vine cu doi pași importanți. În primul rând, clienții  BT, care au aplicația BT Pay instalată, dar care nu sunt și clienți BT Asset Management, procesul de înrolare este simplificat: totul se face online, fără să fie nevoie de o vizită la agenție pentru semnarea unui document. Practic, investițiile devin accesibile oricui, direct din telefon.

La accesarea  secțiunii de investiții vor vedea un ecran de unde vor putea începe procesul de a investi. Pot selecta unul dintre cele 14 fonduri de investiții disponibile, având diferite grade de risc și rezultate potențiale, în RON, EUR sau USD. Clienții pot vizualiza fondurile deținute și au la îndemână informații legate de monedă, randament, principalele dețineri ale fondului, prospecte sau tipul de investitor pentru care fiecare fond este potrivit

Apoi urmează realizarea de operațiuni, care este și cel de-al doilea pas important al acestui update. Se pot efectua investiții într-unul sau mai multe fonduri mutuale, pe termen scurt, mediu sau lung. Suma minimă pentru prima investiție într-un fond pornește de la 50 lei/25 euro/25 dolari americani   

BT Pay permite setarea plăților recurente către unul sau mai multe fonduri de investiții

E cunoscut faptul că e bine să economisești în fiecare lună, pentru a avea un viitor financiar prosper și iar economiile merg mână în mână cu investițiile recurente. Clienții pot să își seteze plata recurentă spre un anumit fond sau mai multe, recurență care poate să fie oprită sau modificată, la fel de simplu, direct din aplicație, oricând.

BT Pay, împreună cu tab-ul de investiții, îți oferă acum acces la investiții rapide, sigure și 100% online, într-o manieră intuitivă și prietenoasă. Viitorul investițiilor este aici, la un click distanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel