Bubuitură puternică la Buzău. Oamenii, speriați. Prima ipoteză

bubuitură Buzău
bubuitură Buzău

O bubuitură puternică s-a auzit, luni seară, la Buzău.

În această seară, liniștea buzoienilor a fost tulburată de o bubuitură puternică, similară cu sunetul unei explozii violente și percepută ca o undă de șoc. Sunetul extrem de puternic a provocat vibrații în structurile clădirilor și a fost auzit la ora 21:17. Cu toate acestea, nicio apelare la numărul de urgență 112 nu a fost înregistrată pentru a semnala vreo deflagrație asociată cu acest zgomot.

ISU Buzău nu a transmis niciun punct de vedere, motiv pentru care teoria unui boom sonic cauzat de un avion de vânătoare care zbura la altitudine joasă devine din ce în ce mai plauzibilă. Cu toate acestea, nicio instituție competentă nu a confirmat încă această ipoteză. Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, nu au fost înregistrate apeluri care să semnaleze producerea unei explozii sau a altor evenimente.

Oamenii s-au speriat și au lăsat sute de comentarii pe grupurile de Facebook de la Buzău. Unii spun că bubuitura a fost atât de puternică încât au crezut că este cutremur.

Conform unor surse, zgomotul se pare că a fost cauzat de un boom sonic generat în timpul unui zbor de antrenament efectuat de un avion de vânătoare, care trecea prin zona Surdila-Greci din județul Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel