Bucharest Street Food Festival - Autumn Edition, anulat: Restricțiile de trafic și devierile liniilor de autobuz nu mai sunt valabile

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

"Bucharest Street Food Festival - Autumn Edition", programat pentru acest weekend, a fost anulat.

Evenimentul "Bucharest Street Festival" a fost anulat, iar devierile anunţate pentru liniile 100, 203 şi 205 nu vor mai avea loc, a anunţat, vineri, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

"La solicitarea organizatorului, evenimentul "Bucharest Street Food Festival - Autumn Edition" a fost anulat. Ca urmare, traficul rutier nu va mai fi restricţionat pe Şoseaua Kiseleff (între Str. Arhitect Ion Mincu şi Piaţa Victoriei), iar liniile 100, 203 şi 205 nu vor mai fi deviate", informează asociaţia.

TPBI a anunţat anterior că autobuzele liniilor 100, 203 şi 205 vor circula pe trasee modificate, în perioada 6 septembrie, ora 22:00 - 9 septembrie 2024, ora 6:00, când va fi restricţionat traficul rutier pe Şos. Kiseleff, între Str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, pentru a permite desfăşurarea Evenimentului "Bucharest Street Food Festival - Autumn Edition", scrie Agerpres.

Bucharest Street Food Festival este un eveniment anual dedicat iubitorilor de mâncare stradală (street food), unde bucătari și restaurante din diverse colțuri ale lumii își prezintă preparatele într-un cadru urban, în aer liber.

Festivalul reunește o varietate de food trucks și standuri cu mâncăruri internaționale și locale, de la burgeri gourmet și taco, la deserturi artizanale și băuturi răcoritoare.

Pe lângă mâncare, festivalul oferă și o experiență completă de divertisment, incluzând muzică live, activități pentru copii, zone de relaxare și, uneori, evenimente speciale, cum ar fi degustări sau demonstrații culinare.

Festivalul atrage un public divers, fiind un loc de întâlnire pentru gurmanzi, familii și prieteni dornici să petreacă timp împreună într-o atmosferă relaxată și vibrantă.

Ediția de toamnă, „Autumn Edition”, ar fi trebuit să aducă un vibe specific sezonului, cu preparate adaptate acestuia și o atmosferă plăcută, într-o locație centrală, precum Șoseaua Kiseleff din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel