"Bucureştiul fără maidanezi", o acțiune de strângere a semnăturilor din partea PDL-iştilor cu funcţii de la nivelul Capitalei

oprescu-si-maidanezii2
oprescu-si-maidanezii2

Persoanele care deţin funcţii numite sau alese cu sprijinul PDL Bucureşti sunt obligate să strângă, până la 1 decembrie, câte 2.000 de semnături în favoarea campaniei "Bucureştiul fără maidanezi", în caz contrar urmând să le fie retras sprijinul politic.

Această obligaţie a fost decisă de Biroul Permanent al PDL Bucureşti, săptămână trecută.  Semnăturile vor fi strânse de echipe mobile care se vor deplasa inclusiv în şcoli, spitale şi la asociaţiile de locatari, scrie newsin.

Tot până la 1 decembrie, fiecare colegiu al Organizaţiei PDL Bucureşti trebuie strângă câte 10.000 de semnături pentru campanie, a mai hotărât Biroul Permanent.

Campania ar urma să fie popularizată outdoor, precum şi în presa scrisă, TV, radio şi online.

Responsabilul principal al campaniei este senatorul Sorina Plăcintă, care spune că această campanie răspunde nevoilor celor care "îşi doresc o Capitală cu adevărat europeană", după cum a declarat pentru NewsIn.

Legea privind gestionarea câinilor fără stăpân este pe ordinea de zi pentru vot final la Camera Deputaţilor în şedinţa de marţi. Camera adoptase pe 17 octombrie legea pe articole, însă votul final a fost amânat de mai multe ori, inclusiv săptămâna trecută, din cauza dezbaterilor tensionate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel