Bucureștiul, invandat de ploșnițe. Mircea Badea are o altă problemă: Pe mine mă contropește Tolontan. Nu știu unde să mă ascund

Foto: Facebook Mircea Badea
Foto: Facebook Mircea Badea

Bucureștiul este invadat de ploșnițe, dar Mircea Badea spune că el are o altă problemă.

Bucureștiul este invadat de ploșnițe. Se pare că tot mai mulți locuitori ai Capitalei se plâng că apartamentele lor sunt pline de aceste insecte și apelează la serviciile de deratizare pentru a scăpa de această problemă. În acest context, Mircea Badea a fost întrebat de Mihai Gâdea dacă și el are ploșnițe acasă.

"Nu am remarcat (dacă are ploșnițe acasă n.r.). Dar de unde vin ele când vin? Nu ne-au spus specialiștii, autoritățile? Eu cred că e momentul ca domnul Ciolacu să declare o cruciadă împotriva ploșnițelor, după ce s-a luptat cu sistemul fiscal, cu privilegiile, după ce se luptă și cu mafia pariurilor.

S-a luptat și cu GPL-ul o perioadă. Chiar, nu știu, până la urmă ce s-a întâmplat cu GPL-ul? S-au mutat de lângă licee sau de unde erau GPL-urile? Nu ne-a mai zis nimeni. Cu azilele groazei... sau nu mai sunt ale groazei, sunt ok? În sfârșit, după toate aceste cruciade foarte importante, una pe zi, domnul Ciolacu să se lupte și cu ploșnițele, propun", a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Victor Ciutacu, noi săgeţi către Cătălin Tolontan. "Dacă nu îţi convine şi eşti valoare, pleci"

Mircea Badea: Pe mine mă contropește Tolontan

Ulterior, Mircea Badea a spus că el are o altă problemă - știrile despre Cătălin Tolontan.

"Mai am și alte propuneri. De exemplu, eu nu mai pot să trăiesc, nu se mai poate trăi, deci nu știu de ploșnițe, poate pe unii în contropesc ploșnițele, pe mine mă contropește Tolontan. Deci eu nu știu unde să mă ascund de Tolontan. Am senzația că locuiesc cu el în casă sau ceva, sau poate chiar mi-e coleg de cameră. Vine Tolontan: libertatea presei, libertatea presei. Mă, trăiți-ar libertatea presei să-ți trăiască. Da pleacă, bă, de acolo dacă nu ai libertate, că nu te ține nimeni cu forța.

Deci nu se mai poate trăi de subiect. Mie mi s-a părut un subiect minor că l-au dat afară sau că a plecat... Și nu se mai poate trăi de asta în România. Toată lumea scrie despre asta, se preocupă de asta...Toată lumea, toată lumea, cred că și Uniunea Europeană, în afară de Zelenski, că numai Zelenski nu a zis, dar probabil urmează să zică ceva de genul: jos labele de pe ziariști", a mai spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel