EXCLUSIV  "Bucureştiul ţine de Voluntari". Ironie fină la Nod în Papură

Sursa: Pexels (Miha Corni)
Sursa: Pexels (Miha Corni)

Ironie fină în cadrul emisiunii Nod în Papură. 

"Zicea cineva, care a stat vreo 20 de ani în Spania, că atunci când a ajuns într-un orășel de lângă Madrid, el cu un prieten au fost primii români. Când îmi povestea, încă erau coride. Ei bine, la coride se mănâncă mici. S-au dus mulți și spaniolul a zis că e bun și ce avem noi. Împrumuturile culturale sunt întotdeauna în toate direcțiile. Era o vreme când neamțul era cinstit, dar crede-mă că s-a corupt și el, adică nu există doar într-o direcție schimbarea.”, a spus Alfred Bulai la Nod în Papură. 

"Vreau să fac o observaţie, la asta cu orăşelul ăla de lângă Madrid. La noi, Bucureştiul ţine de Voluntari", a replicat Val Vâlcu. 

"Mi se pare şi normal, e vorba de importanţa pe care trebuie să o alocăm....", a spus Bulai, moment în care Val Vâlcu a subliniat "Familiei Pandele, da!". 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO:

Youtube video image

CITEŞTE ŞI - România, țara lui 'dar dacă'. Vâlcu: "Trebuie să dovedești că ai două picioare". Bulai: "Un prieten a avut o situaţie senzaţională! I s-a cerut adeverinţă că nu are nevoie de adeverinţă"

Ne place sau nu, minivacanţa de 1 Mai ne ţine cu uşile închise, cel puţin în instituţii şi la ghişeele de plată ori pentru eliberări acte. Sociologul Alfred Bulai şi jurnalistul Val Vâlcu au disecat subiectul într-o nouă ediţie savuroasă din "Nod în papură." Cei doi spun că orice e posibil în România atunci când vine vorba de dovezi în scris, aprobări, adeverinţe, certificate de conformitate şi alte hârtii şi acte doveditoare care, spun ei, trebuie duse "cu roaba".

Citeşte mai multe în LINK-ul de mai sus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel