Budăi, către Cîțu: Dar benzină beți? Nu de alta, dar și asta s-a făcut 6 lei!

Marius Budăi
Marius Budăi

Deputatul PSD Marius Budăi îl critică pe premierul Florin Cîțu.

Deputatul PSD Marius Budăi îl critică pe premierul Florin Cîțu pentru niveul la care a ajuns inflația, respectiv 5%: „Domnule Cîțu, dar benzină beți? Nu de alta, dar și asta s-a făcut 6 lei”.

„Domnule Cîțu, dar benzină beți? Nu de alta, dar și asta s-a făcut 6 lei! Când era senator PNL Cîțu zbiera zilnic, ca din gură de șarpe, că sub PSD crește inflația, iar social-democrații îndatorează viitorul țării. Toate acestea în condițiile în care creșteau alocații, salarii și pensii, iar datoria publică era sub 35% din PIB (astăzi este peste 50% din PIB). De când e Cîțu la Guvern inflația a ajuns la 5%, iar țara e mai datoare ca niciodată în istoria sa recentă. În schimb, veniturile românilor sunt înghețate, iar prețurile cresc fulminant”, a scris, pe Facebook, Marius Budăi.

Poziția deputatului PSD vine ca urmare a faptului că premierul Florin Cîțu a spus marți că nu știe cât costă pâinea.

„Nu pot să spun. Nu mănânc pâine. Încerc să nu mănânc pâine”, a răspus premierului României, Florin Cîțu, întrebat marți care este prețul unei franzele sau al unui litru de ulei.

Întrebat despre afirmațiile sale, potrivit cărora peste 1% dintre angajați au peste 3.000 de euro net, ce se întâmplă cu restul de 99%, Cîțu a răspuns că Exeutivul a creat locuri de muncă.

„Prin implementarea programului de guvernare și a investițiilor am creat locuri de muncă”, a spus premierul.

PSD: Puterea de cumpărare a românilor scade „bigtime”

Puterea de cumpărare a românilor scade „bigtime”, transmit social-democrații, după ce INS a anunțat că rata anuală a inflaţiei a accelerat în luna iulie la 5%.

„Cât de eficient este un Guvern se vede în bunăstarea oamenilor! INS a anunțat azi o inflație de 5% și o explozie a prețurilor la energie electrică (+25%), gaze (+20,5%) și combustibili (+13%). Puterea de cumpărare a românilor scade #BIGTIME. #AmGuvernatPentruRomâni”, transmit social-democrații.

Comunicatul PSD vine ca urmare a anunțului făcut de Institutul Național de Statistică.

Rata anuală a inflaţiei a accelerat în luna iulie la 5%, după ce energia electrică s-a scumpit cu 25%, gazele cu 20% şi combustibilii cu 13% faţă de iulie 2020, potrivit INS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel