Dacă ai rămas fără idei pentru cină, micul dejun sau prânz, poți încerca să gătești o budincă de carne. Rețeta este simplă și se pregătește rapid.
Budinca de carne este ideală la cină, alături de un piure de cartofi și o salată, dar poate fi servită și la micul dejun lângă ouă ochiuri. Poftă bună!
Timp de preparare: 15 minute
Timp de gatire: 20 minute
- 600 g Carne pentru tocat
- 2 buc. Ouă
- 2 felii Pâine
- 1/4 buc. Varză
- 1 buc. Ceapă
- 3 linguri Ulei
- Sare
- Piper
- Verdeață
1. Se trec prin mașina de tocat: carnea, varza, ceapa, pâinea înmuiată ușor în apă.
2. Totul se amestecă îmăreună cu gălbenușurile, verdeața, iar mai apoi se pune sare și piper după gust. La urmă se bate albușul spumă și se amestecă și cu acesta.
3. Se unge o cratiță cu ulei și se toarnă compoziția. Deasupra se netezește, se unge cu puțin ulei și se pune la cuptor la foc potrivit.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu