Budinca de cartofi cu brânză este cea mai bună idee atunci când ai poftă de un preparat delicios. Iată cum se prepară.
Ingrediente
800 gr cartofi fierţi în coajă, 250 gr brânză telemea, 100 gr caşcaval, 2 ouă, 200 gr smântână fermentată 18%, sare şi pipier după gust, 50 gr unt.
Budincă de cartofi cu brânză. Într-un bol adăugăm brânza şi caşcavalul răzuite, smântâna, ouăle, sare şi piper după gust. Amestecăm bine până obţinem o compoziţie omogenă.
Budincă de cartofi cu brânză. Cartofii fierţi se curăţă de coajă şi îi tăiem în felii potrivite. Într-un vas termorezistent (uns cu unt) aşezăm un strat de cartofi alternativ cu un strat de compoziţie cu brânză.
Budincă de cartofi cu brânză. Vom obţine 3 straturi de cartofi şi 3 straturi de compoziţie cu brânză. Introducem budinca la cuptorul preîncălzit la 180C pentru 25 minute sau până se formează o crustă frumoasă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu