BUGET DNA. Macovei aruncă BOMBA: Intimidare a DNA din partea PSD

Monica Macovei a comentat la Realitatea situația în care se află DNA-ul, în privința bugetului, explicând care sunt motivele pentru care instituția trece prin această situație.

„În primul rând, DNA este ordonator de credit și trebie să aibă un buget separat. Faptul că nu apare distinct față de celelalte instituții este un semn de întrebare cu privire la ce destin îi pregătește PSD-ul DNA-ului. Și doi... Este evident că a fost o încercare și este o încercare, că nu știm până la urmă dacă este sau nu, de a încetini, de a reduce sau chiar de a amenința procurorii de la DNA. De a le reduce activitățile, este clar. Dacă nu ai bani, nu poți să îți faci treaba. Ăsta este răspunsul PSD la anchetele făcute de DNA. Vă tăiem banii, un răspuns în forță al politicului împotriva DNA-ului”, a spus europarlamentarul.

Unde merg banii

„O să îi dăm baronilor noștri, care în loc să fie cercetați de DNA, o să fure. Cam despre asta e vorba”, este aceasta de părere.

„Este un răspuns politic în condițiile în care nu vor DNA, știm că nu vor DNA, acum îi lucrează la buget, acum îi sapă la buget”, consideră europarlamentarul.

„Pentru mine este foarte clar. Datorită anchetelor pe care le fac, eficienței pe care o are această instituție, politicul, PSD-ul, Ponta, vrea să o lovească. Și cum lovește instituția? Unul dintre modurile de a lovi instituția este de a-i reduce bugetul”, a declarat Monica Macovei la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel