Bugetul Capitalei a fost respins. Toate proiectele au fost blocate

Bugetul Capitalei a fost respins astăzi astfel că toate proiectele au fost blocate. Primăria este în incapacitate de plată. 

Bugetul Capitalei a fost respins, miercuri, cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicușor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”, scrie Mediafax.

Consilierii USR PLUS din Consiliul General i-au cerut lui Nicușor Dan să retragă proiectul de buget al Capitalei: „Avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice”.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a împotrivit și a respins criticile aduse de consilierii USR PLUS.

Aurelian Bădulescu, indignat de situația de criză de la Primăria Capitalei

”Avem o criză în acest moment la nivelul municipiului București. Acesta este cuvântul de ordine. Serviciile publice, bucureștenii, serviciile spitalicești, facturile, în pericol de o echipă care nu a înțeles că Primăria București nu este terenul lor de joacă ci trebuie să existe discuție. O lipsă de maturitate a unui primar care se închide în el și crede doar în ceea ce crede el că este bine. De săptămâna viitoare Ministerul Finanțelor nu mai dă niciun leu către Primăria București. Este un eșec PNL-USR, în capul listei fiind fostul premier, respectiv domnul Orban. În tot ce fac ei sunt numai eșecuri. De luni încolo veți vedea ce înseamnă acest dezastru. (...) Este pentru prima dată în istoria Capitalei când nu este aprobat un buget. (...) Primarul se izolează și nu înțelege că un București nu se conduce așa”, a declarat Aurelian Bădulescu (PSD) în direct la Antena 3. 

VEZI ȘI: USR-PLUS blochează bugetul Capitalei. Nicușor Dan: Sunt uluit. Realmente nu se poate așa

- Știre în curs - 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel