Bulai, pus la zid după IRONIA la adresa PNL: Doamne, blochează-l! / Avem o țară de furat împreună!

Foto: Facebook Iulian Bulai
Foto: Facebook Iulian Bulai

Iulian Bulai, a avut un mesaj ironic pentru PNL.

Deputatul USR PLUS, Iulian Bulai, a avut un mesaj ironic pentru PNL, însă a fost taxat dur de români. 

Românii l-au taxat pe Iulian Bulai

- "Serios. Uneori e mai bine să pleci la culcare înainte de a posta pe Facebook"

- "Doamne sau Zucc (n.r. Mark Zuckerberg), blochează-l pe Bulai o luna pe Facebook, să terminăm vacanța în pace sufletească!"

- "E deranjant unde s-a ajuns cu bătălia interna din PNL, dar parcă se vede ca la ei există democrație internă pe bune.La ei nu am văzut "epurări" preventive ca la voi. Orban, spre deosebire de Barna, nu a dat afară orice contestatar, preventiv"

- "Stai că vă vine rândul curând! Că doar n-o să spui acum că Barna și Cioloș o să se pupe toată ziua când vor fi în campania internă pentru președinția alianței! Da' noi o să savurăm, promit!  Nu mai spun că de la vecinii mei se aude pân' la mine-n curte "mui....USR""

- "Mai bine te-ai ruga pentru voi, că nu sunteți prea departe de ei"

- "Rugăciune de seară auzită prin vecini: "Și nu ne duce pe noi în haos ci ne izbăvește de USR! AMIN!""

- "Bă, băiatule...tu ești masochist, pe cuvânt...! A început să îți placă! Ce să zic... se zice că e bună... dar depinde de care parte ești...! Nu te pune deloc pe gânduri ca din câteva sute de comentarii, greu scoți în favoarea ta 4-5...?"

- "Domnule Bulai, când vezi că o iei repetat peste guriță când o deschizi, de ce insiști, domne? La voi în ogradă este mai bine? A terminat Barna curățarea opozanților din partid care împuțise țara cu câteva luni în urmă?"

- "Păcat că nu s-au rugat și de puțină minte pentru mata! Cât dspre PNL, dacă se duce, nema Guvern nici pentru voi! Asta va doare, de fapt!"

- "Mda! La ce aberații ați scris puteți încheia într-un mod mai sincer: "avem o țară de furat împreună!""

- "Bulai, hombre, tu esti bun de declarat tezaur uman viu"

- "Hai ca-ţi dau eu procentele la urmatoarele alegeri.. PSD 45% PNL 19% USR 9% Udmr 7% AUR 20%.. fă un print screen să nu uiţi. De ce?? Uităte-n jur..nu ..nu te înjur.."

Rugăciunea lui Iulian Bulai

„Rugăciune de seară auzită prin vecini: 

Doamne, te rog, dă-le înțelepciune oamenilor din PNL:
- să ne se mai atace public. Nu e frumos.
- în campania internă să vorbească despre proiecte și idei, nu despre persoane.
- lupta lor internă să rămână acolo. Să nu afecteze guvernarea.
- să nu mai amenințe public colegii de partid.
- să nu mai facă scrisori publice când vor să discute nemulțumiri. Să se vadă față-n față și să vorbească la telefon dacă sunt reproșuri.
- să gândească proiecte macro pentru țară, nu programe PNDL ca să mulțumească financiar pe fiecare membru de partid.
- să facă team-buiding împreună, nu să se șantajeze reciproc cu dezvăluiri”, scrie Iulian Bulai.
Deputatul USR PLUS spune că i-au plăcut gândurile auzite „prin vecini” și de aceea le împărtășește cu cei care îl urmăresc și pe Facebook.

Bulai le urează succes liberalilor și le transmite, ironic, să nu se autodistrugă.

„Sper să nu vă autodistrugeți irecuperabil înainte de congres. Avem o țară de guvernat împreună!”, mai scrie Iulian Bulai.

Congresul PNL, în care se va alege președintele PNL, are loc în 25 septembrie. Candidează premierul Florin Cîțu și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, ultimul fiind președintele PNL în funcție.

Cum vrea Orban să-l învingă pe Cîțu: Nu ascund că moțiunea mea e conservatoare

Ludovic Orban a susținut un discurs joi seară. PNL este și trebuie să rămână un partid național, cu specific tradițional, religios creștin, multicultural, multietnic și, în același timp, un partid liberal, se precizează în moțiunea cu care Ludovic Orban își propune să câștige un nou mandat de președinte al formațiunii.

Ludovic Orban și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat pentru funcția de președinte PNL

„Am luat decizia de a candida pentru că ştiu că am capacitatea, energia, forţa, priceperea și dăruirea pentru a duce, în continuare, Partidul Naţional Liberal spre noi victorii politice în interesul României. Pentru mine, bătălia pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal nu este o bătălie personală, este o bătălie pentru principii, pentru valori, pentru a menține Partidul Național Liberal așa cum a fost din 1875, un partid al neamului românesc, un partid de oameni care își iubesc țara, un partid de oameni care pun pe primul plan interesul României, un partid care s-a identificat cu toate marile realizări ale României în istoria modernă și așa trebuie să rămână Partidul Național Liberal. Noi, Partidul Național Liberal, trebuie să avem această componentă naţională, trebuie să ne bizuim pe rădăcinile puternice pe care le avem în tot ceea ce înseamnă personalitate, tradiţie, cultură a poporului român”, se menționează în moțiunea depusă de Ludovic Orban pentru al doilea mandat de președinte al PNL.

Orban afirmă că obligația conducerii Partidului Național Liberal și a Guvernului PNL este aceea de a sprijini toate proiectele comunităților locale conduse de primari liberali și ale județelor conduse de președinții de Consilii Județene ale Partidului Național Liberal, pentru că, „la guvernare, oamenii te judecă după ceea ce faci, efectiv”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel