Burduja are melodie de campanie: Revoluția Turcoaz / Video

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, are un imn de campanie electorală.

Sebastian Burduja și-a lansat, marți dimineață, melodia de campanie, intitulată 'Revoluția Turcoaz'. Versurile vorbesc despre problemele acute ale Capitalei în 2024, precum clădirile aflate în paragină, lipsa apei calde, traficul intens, dar și gropile 'adânci'. 

'Străzile sunt pline de capace, gropi adânci, Ai mașină nouă și-n loc să te bucuri, plângi! / Și ferească Domnul să nu ajungi la spital, Vii cu o entorsă și pleci cu serviciul funerar!', zic primele versuri ale melodiei.

'Poți să-mi iei haina, banii de chirie, Poți să-mi iei planurile că am încă o mie! / Îți dau și geaca, chitara și motorul, Îți dau orice vrei, doar nu-mi lua viitorul!', este refrenul piesei.

Imnul de campanie al lui Sebastian Burduja prezintă și situația clădirilor din București, aflate în paragină, precum și lipsa apei calde: 'Hei! Hei! Hei! N-ai ce să ne mai iei! Văd ruine când scot capul pe geam, Și Bucureștiul cum se spală în lighean! / Hei! Hei! Hei! N-ai ce să ne mai ieeeeiii! Și toată iarna țurțuri în dormitor, Ne pierdem viețile la un semafor.'

Clipul a fost postat pe canalul de YouTube al lui candidatului Sebastian Burduja. Piesa este interpretată de Visuri în Bagaj.

Video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel