Suntem convinși că nu ai cum să refuzi o asemenea bunătate. Așadar, dacă pofta te încearcă, îți poți prepara singur un burger delicios. Iată rețeta.
Ingrediente
- 2 burgeri de vită
- 500g ceapă
- 2 chifle pentru hamburger
- sos de barbeque
- maioneză
- castraveţi muraţi, roşii
- caşcaval emmentall
- sare
Se toacă ceapa fâşii/julien şi se pune pe plita încinsă. Se amestecă cu sare şi ulei şi se ţine pe plită până se caramelizează. Întoarceţi frecvent ceapa. Burgerii se aplatizează cu mâna până devin subţiri şi apoi se pun pe plita încinsă, scrie delicatese.net. Tocaţi felii subţiri castraveţii şi roşiile.
Tăiaţi chiflele pe mijloc şi puneţi-le pe plită pentru circa 2-3 min să se rumenească. Când carnea este aproape gata, puneţi peste ea feliile de caşcaval ca să se înmoaie. Puneţi sos pe o jumătate de chiflă şi maioneză pe cealaltă. Apoi puneţi un strat de ceapă caramelizată peste care aşezaţi carnea. Aşezaţi câteva felii de roşii şi castraveţi muraţi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News