Burger King va include în meniu un hamburger vegetarian în toate localurile sale din Statele Unite

Burger King, un celebru lanţ american de restaurante de tip fast-food, va oferi din 8 august, pe întregul teritoriu al Statelor Unite, specialitatea 'Impossible Whopper', un hamburger vegetarian care a fost testat deja în aprilie în 59 din localurile sale din St. Louis (Missouri) şi a avut rezultate bune, relatează EFE. 

Potrivit unui comunicat, compania va continua colaborarea cu firma Impossible Foods, cunoscută pentru a fi creat un hamburger realizat din ingrediente vegetale şi proteina 'heme', ce imită culoarea 'sângerie' a cărnii de vacă. Într-un clip difuzat pe contul său de Twitter, Burger King arată zecile de persoane invitate să participe la inaugurarea în localurile sale a specialităţii 'Impossible Burger'.

Invitaţii, cu toţii entuziasmaţi de gustul cărnii false, au fost uimiţi când meniurile de la Impossible Restaurant au fost înlăturate, dezvăluindu-le pe cele de la Burger King: 'Cred că voi fi un pic dezamăgit', a spus unul dintre ei. 'Este incredibil', a asigurat un altul, după ce a muşcat dintr-unul dintre hamburgeri. Iniţiativa includerii unui hamburger vegetarian în meniu a crescut cu 18,5 % vânzările în localurile selecţionate pentru vânzarea lor în aprilie, potrivit analizei realizate de firma de marketing inMarket inSights. Chris Finazzo, consilierul delegat al Burger King în Statele Unite, a declarat pentru CNBC că acest produs a atras în restaurante persoane cu o mai mare capacitate de cumpărare, care îşi fac de regulă cumpărăturile în supermarketurile Whole Foods sau Panera.

El nu a fost astfel surprins că aşa numiţii 'flexitarieni' - persoane care încearcă să reducă din alimentaţia lor consumul de carne - sunt cei care au solicitat în mai mare măsură aceste produse. În campania de promovare a noului produs, Burger King va oferi prin intermediul aplicaţiei sale online şi serviciului de livrare la domiciliu DoorDash un Whopper din carne şi un hambuger Impossible la preţul de 7 dolari. Hamburgerul vegetarian va fi disponibil în ofertă limitată, a precizat Finazzo. Versiunea vegetariană a hamburgerului are o valoare proteică similară tradiţionalului Whopper, dar conţine cu 15 % mai puţine grăsimi şi cu 90 % mai puţin colesterol decât principala specialitate comercializată de Burger King. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel