Bute a venit în România: „Sunt şanse mari să boxez acasă”

lucian bute
lucian bute

Campionul mondial de box profesionist Lucian Bute a sosit azi în România. El a susţinut o conferinţă de presă în salonul oficial al aeroportului „Henry Coandă”.

„După fiecare meci vin în România, aici m-am născut, sunt român şi mândru de acest lucru. De fiecare dată vin cu drag acasă. Mă simt foarte bine, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru sănătate şi pentru puterea de muncă”, au fost primele cuvinte ale campionului.

Despre meciul cu irlandezul Brian Magee a spus: “M-am antrenat bine, am avut un adversar bun, unul dintre cei mai buni, Magee, un irlandez cu capul tare care nu a făcut pasul înapoi. Era în formă bună, sunt puţini boxeri care primesc lovituri în ficat şi se ridică. Chiar s-a bătut cu mine. Mâna mea dreaptă era umflată după meci. Am făcut o radiografie, totul e în regulă, nu e vorba de vreo fractură”. Bute a declarat că există şanse mari de boxa într-un meci organizat în România. “Sunt şanse mari să boxez acasă, avem promisiuni în acest sens. Rămâne doar la nivel local să definitivăm, din punctul Interbox avem acceptul. Sunt lucruri care ţin de amănunte, detalii, eu sunt sportiv, mă pregătesc. Nu voi avea o vacanţă lungă, la începutul lui iunie, iulie maxim revin. Din momentul când am devenit campion mondial am vrut să boxez acasă. Mi-ar plăcea, e un vis, sper să se îndeplinească anul acesta”, a spus Lucian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel