Bute și Johnson au făcut show înainte de luptă. Vezi ameninţările românului - VIDEO

bute
bute

Lucian Bute și Glen Johnson, care se vor înfrunta mâine dimineață pentru centura mondială a categoriei supermijlocie, versiunea IBF, sunt prieteni în viața de zi cu zi, dar acest lucru nu i-a impiedicat să se amenințe reciproc înainte de luptă. Bute a fost mai agresiv în declarații, iar acest lucru l-a scos din sărite pe Johnson.

Bute a dat de înțeles că ar dori să-l pună la podea pe jamaicanul de 42 de ani. "O să fie o seară lungă. Evident, dacă scapă de KO! Dar nu o să fie ușor, desigur. Are un record greu de egalat, va fi cea mai grea provocare din cariera mea. Sunt foarte foarte fericit că m-am întors în Quebec. Am avut parte numai de momente frumoase aici. Vreau să retrăiesc acele momente. M-am antrenat bine în ultimele două luni" a declarat Bute, informează Realitatea.

La rîndul său, Johnson i-a transmis lui Bute ca nu e cel mai bun pugilist pe care l-a întîlnit pînă acum. "Bute este un luptător bun, e uimitor ce a făcut în Canada. Dar în această luptă va fi o altă poveste. Suntem prieteni, dar afacerile sunt afaceri, trebuie să îmi hrănesc familia, am respect pentru el, dar am o treabă de făcut. Bute are calități bune, nu uimitoare, dar e bun. Un singur luptător m-a dominat în cariera mea, Hopkins.", a declarat Johnson.

Cei doi nu au avut probleme la cîntarul oficial. Bute a cântarit 75,843 kg, în timp ce adversarul său a fost mai usor: 75,432 kg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel