Bute vrea un meci de unificare a centurilor IBF, WBA şi WBC

Revenit în România după ce şi-a apărat pentru a noua oară titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute a declarat că îşi doreşte un meci de unificare a centurilor.

lucian buteAndre Ward, campionul WBA, şi Carl Froch, deţinătorul titlului WBC, se întâlnesc în finala SuperSix, iar învingătorul va deţine două centuri. Dacă acesta va accepta un meci cu Bute, atunci în joc vor fi toate cele trei centuri mondiale, informează Realitatea.

"Pe 17 decembrie am fost invitat să fiu prezent la Atlantic City, la finala Super Six dintre Andre Ward şi Carl Froch. Să sperăm că învingătorul va accepta o luptă cu mine, de unificare a centurilor. Ward nu cred că va fi de acord, dar Froch cred că ar accepta un meci în Canada", a spus Bute.

"Ward este mai tehnic decât Froch, care în schimb este mai agresiv şi mai bun încasator. Mi-e greu să cred că Froch va câştiga la puncte. Cred c,ă pâna la urmă, am să-i iau pe rând. Kessler şi Pavlik m-au refuzat. La fel se poate întâmpla şi acum. Câştigă Ward şi pe urmă nu vrea să boxeze cu mine. Ce să le fac eu, să-i forţez?", a mai adăugat Bute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel