Dumitru Buzatu spune că nu a luat șpagă, ci împrumut. Bogdan Chirieac: Explicații ridicole. E un munte de dovezi

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea
sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Dumitru Buzatu acuză că flagrantul DNA este o înscenare.

Dumitru Buzatu, arestat pentru 30 de zile, ar fi declarat în fața instanței că a cerut 125.000 de lei împrumut, nu 1.250.000 de lei. În plus, președintele Consiliului Județean Vaslui ar fi declarat că el nu ar fi știut că în geanta găsită de procurorii DNA în portbagajul mașinii sale ar fi 1,25 milioane de lei și că totul este o înscenare, transmite Antena 3 CNN.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat în direct la TV declarațiile lui Dumitru Buzatu, afirmând că dovezile în acest caz sunt destul de consistente, iar flagrantul DNA nu pare a fi o înscenare.

Bogdan Chirieac: E un munte de dovezi împotriva lui Dumitru Buzatu

"În opinia mea, sunt explicații ridicole. Era mai normal să-și asume fapta. A luat împrumut 1,25 de milioane de lei cash? De ce nu a făcut împrumuturi prin bancă, cu declarație la notar, dacă avea nevoie de un împrumut, nu? Că era președintele Consiliului Județean Vaslui. (...) Deci, cum să spun? Nu sunt pentru pușcării, dar aici nu avem ce să discutăm. Putem spune că are 68 de ani, poate că... eu știu... cu pușcăria preventivă, dar fapta, din punctul meu de vedere, este fără echivoc.

Nu avea ce să caute să pună mâna pe milion de la cel căruia îi dădea contracte cu Consiliul Județean și în condiții din astea care văd că sunt mai mult decât discutate. Deci nu avem a discuta aici. Știm fostele practici din trecut ale DNA, acum nu e cazul. Din punctul meu de vedere e un munte de dovezi împotriva lui Dumitru Buzatu", a spus Bogdan Chirieac în direct la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel