Buzdugan: „Nu mai pot cu Casa Mița Biciclista!” El a găsit un obiectiv mult mai tare în București de fotografiat

Daniel Buzdugan a găsit un obiectiv mult mai tare în București decât Casa Mița Biciclista! 

În opinia lui, ceva mult mai frumos - care se află chiar lângă Casa Mița - este Biserica Amzei din București.

„Nu, deci nu mai vreau nicio poză! Am vrut să fac o poză cu Casa Mița Biciclista și este toată lumea aici! Nu mai pot cu Casa Mița Biciclista! Hai stop! Vreau să fac o poză cu biserica aceasta! Este una dintre cele mai frumoase biserici din București! Fă-mi o poză cu biserica pentru că nimeni nu face poză cu biserica!”, a zis Daniel Buzdugan.

Impunătoarea biserică se află în cartierul denumit curent „Piața Amzei" sau „Biserica Amzei", pe strada ce duce din Calea Victoriei către Bulevardul G-ral Gheorghe Magheru.

Prima biserica cu hramul Sfântul Nicolae, de dimensiuni mici, cu o singură turlă, a fost construită între anii 1807-1810, pe locul și cu fondurile lăsate de polcovnicul (colonelul) Nicolae Dărăscu, de către nepotul sau Amza Naescu, al doilea vistier al țării, împreună cu Dimitrie și Dionisie Darjescu.

@daniel.buzdugan♬ original sound - Buzdu

VEZI ȘI: Cel mai frumos loc din București: Casa Mița Biciclista. Ce spuneau Vadim și Țopescu despre cea mai frumoasă româncă, femeia care rupea inimile bărbaților - https://www.dcnews.ro/cel-mai-frumos-loc-din-bucuresti-casa-mita-biciclista-ce-spuneau-vadim-si-topescu-despre-cea-mai-frumoasa-romanca-femeia-care-rupea-inimile-barbatilor_943669.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel