Céline Dion ar putea cânta în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris

FOTO: REUTERS/Andrew Kelly TPX IMAGES OF THE DAY
FOTO: REUTERS/Andrew Kelly TPX IMAGES OF THE DAY

Céline Dion a ajuns la Paris cu trei zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, unde se preconizează că va susține un concert, conform informațiilor furnizate de RTL și confirmate de BFMTV.

Artista de 56 de ani a plecat din Las Vegas, reședința sa, luni la ora 16:32, la bordul unui avion Bombardier BD-700, închiriat de la VistaJet, o companie aeriană pe care o folosește frecvent.

Potrivit BFMTV, cântăreața se află cazată la hotelul Royal Monceau din arondismentul 8 al Parisului. În plus, se pare că va participa la o probă la casa Dior în pregătirea pentru ceremonia de deschidere, conform unor surse apropiate artistei.

Zvonurile despre participarea lui Céline Dion la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 circulă de câteva luni, însă nu au fost niciodată confirmate oficial. Se speculează că ar putea interpreta celebrul „L'Hymne à l'amour” de Édith Piaf.

Prestațiile artiștilor vor fi înregistrate în prealabil pentru a evita eventualele probleme tehnice sau defecțiuni.

Ministrul Sporturilor, Amélie Oudéa-Castéra, a refuzat să confirme sau să infirme la emisiunea „Télématin” participarea cântăreței la spectacolul regizat de Thomas Jolly. „Nu am de gând să spun da sau nu”, a declarat ea pe platoul „Télématin”.

Céline Dion, care suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune neurologică ce i-a afectat vocea și a forțat-o să se retragă de pe scenă, nu a mai performat din 8 martie 2020, când a susținut un concert în Newark, Statele Unite.

Pentru ceremonia de deschidere sunt vehiculate mai multe nume de artiști, inclusiv Aya Nakamura. Până în acest moment, singura prezență confirmată este cea a lui Marc Cerrone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel