Céline Dion, mărturii dureroase despre boala cu care se luptă: Eu nu voi muri

Sursa Foto YouTube Entertainment Tonight
Sursa Foto YouTube Entertainment Tonight

Céline Dion a vorbit despre boala rară cu care se confruntă și despre importanța susținerii pe care o primește de la copiii ei.

 

Céline Dion a reușit să îi impresioneze pe fanii din întreaga lume cu curajul și puterea ei, în timp ce se luptă cu o boală grea, după ce în august 2022 a fost diagnosticată cu sindromul „Stiff-Person” – o boala autoimună rară. S-a întâmplat la aproape șase ani după ce soțul ei, René Angélil, a murit din cauza cancerului la gât, iar acum, spune cântăreața, fiii ei sunt cei care au încurajat-o să lupte cu boala. 

VEZI ȘI: În așteptarea unui miracol. Céline Dion, interpreta coloanei sonoare a filmului "Titanic": "Încă nu am învins boala"

Céline Dion este mama lui René-Charles, în vârstă de 23 de ani, și a gemenilor în vârstă de 13 ani - Nelson și Eddy. Vedeta a povestit pentru revista People greutățile prin care a trecut în ultima perioadă. Ea începuse să aibă primele simptome ale bolii încă din anii 2000, dar abia în 2022 a primit un diagnostic clar.

„Abia puteam să merg la un moment dat și îmi lipsea foarte mult să trăiesc. Copiii mei au început să observe. Am spus: „Bine, și-au pierdut deja un părinte. Nu vreau să le fie frică”, a povestit Céline Dion, în vârstă de 56 de ani.

Céline Dion: Eu nu voi muri. Este ceva cu care voi învăța să trăiesc

„I-am lăsat să știe. „Ți-ai pierdut tatăl, dar mama are o afecțiune și este diferită”. Eu nu voi muri. Este ceva cu care voi învăța să trăiesc”, a mai spus artista.

„Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să mă confrunt cu aceste provocări și să vorbesc despre tot ceea ce am trăit”, le-a spus ea fanilor atunci când a anunțat public că e bolnavă.

Totodată, Céline Dion, câștigătoare a cinci premii Grammy, a vorbit și despre dorința sa de a se întoarce pe scenă.

„Îmi lipsește atât de mult. Mi-e dor de oameni. Dacă nu pot să alerg, voi merge pe jos. Dacă nu pot să merg, mă voi târî. Nu mă voi opri", a spus ea.

„Nu mi-am luat timp... ar fi trebuit să mă opresc, să-mi iau timp pentru a-mi da seama. Și soțul meu se lupta pentru propria viață... A trebuit să-mi cresc copiii, a trebuit să mă ascund. A trebuit să încerc să fiu un erou", a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel