Paște 2014, rețete speciale pentru masa de Paște. Aida Parascan, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Masterchef, a împărtășit pentru cititorii DC News o rețetă specială de Paște.
Aida Parascan ne-a dezvăluit câteva dintre secretele culinare cu ocazia Învierii Domnului. "O rețetă pe care o voi face anul acesta pentru cei mici este un brownies cu brânză", ne-a spus Aida Parascan care ne-a explicat și cum trebuie preparată o astfel de delicatesă.
Iată ingredientele și modul de preparare:
200 g cremă de brânză, 2,5 g vanilie 2 ouă, 250g zahăr fin, 110g unt, 45g cacao fară zahăr, 86 g făină cu praf de copt, 50 g alune.
Ungeți o tavă de 20 cm. Trebuie bătută brânza cu 75g zahăr și se lasă deoparte. Se bat ouăle cu zahărul rămas. Puneți untul la topit împreuna cu cacao. Când acesta s-a topit și a devenit omogen amestecați cu ouăle în mod delicat. Amestecați făina cu alunele măcinate și apoi adăugați-le la cealaltă compoziție. Puneți o jumătate de compoziție în tavă peste care turnați crema de brânză și apoi turntați și restul de compoziției peste. Coaceți la 175 de grade C timp de 40-45 minute. Masterchef Aida Parascan vă urează Poftă Bună și Paște Fericit!
VEZI ȘI: Află rețeta inițială de salată boeuf
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News