Câștigătorii Românii au talent 2015, sunați "de o doamnă" de la Pro TV încă din 2014

Trupa Speedcubing, trupa formată din trei tineri inteligenți, a câștigat “Românii au talent” – ediția din 2015.

Acest fenomen devine din ce în ce mai popular în rândul tinerilor, foarte mulți înscriindu-se în comunitatea pasionaților de cubul Rubik. Există și un site unde cei interesați pot găsi informații utile despre acest "sport".

Pe acest site există un forum unde, în 2014, fondatorul acestei comunități din România, Radu Făciu, anunța că a fost sunat de cineva de la "Românii au talent" și rugat să participe cu un număr de cub Rubik în cadrul preselecțiilor.

"Am fost sunați ieri de o doamnă de la "€œRomânii au talent". Din nou. Din 2011 și până acum s-a mai schimbat și echipă, sunt alți oameni, etc. Detalii.

Inițial îl sunase pe Lenish, iar pe urmă pe mine. Am discutat vreo 15 minute cu ea. Pe scurt, ne invită să participăm iar la emisiune, dar cu ceva mai diferit, ea insistând pe mozaicuri pentru că a văzut ea numerele din Ucraina și că i s-ar părea foarte interesant. Este vorba de ediția emisiunii care va fi în 2015. A fost foarte amabilă și chiar a insistat să participăm, ceea ce mi-a plăcut.

M-a rugat să formez o echipă, preferabil de 3 persoane, pe care să o trimit și să ne gândim la niște numere mai complexe. Asta e însă partea a două și ne vom gândi dacă vor fi doritori. Ar fi foarte bucuroasă să o ajut. Eu, unul, am fost aprobator și încântat de invitație. Cred că încă se pot face multe lucruri cu cuburile la o astfel de emisiune și sunt convins că am putea face ceva chiar mișto, dar trebuie gândit mult mai elaborat. Chiar dacă Lenish a fost ezitant inițial eu cred că îl voi convinge. Are o imagine bună.

(w670)

Culmea e că prin primăvară chiar mă gândeam cum ar fi să mai mergem o data, dar să încercam ceva mai diferit. Logic.

Ce părere aveți? Ne mai distrăm o dată? Preselecțiile încep abia în Septembrie târziu, iar în București ajung în Noiembrie. Deci nu e mare grabă.

Eu am deja în cap o echipă care-mi surâde și care mi-ar plăcea să se ducă, dar vreau să mă mai gândesc la anumite lucruri/detalii. Dacă ar accepta toți cei la care mă gândesc, cred că ar putea ieși foarte frumos. Știu că s-ar descurca foarte bine împreună. Cred că o să-i sun în particular zilele viitoare", scria Radu Făciu în 2014.

VEZI ȘI: Românii au talent, câștigător 2015. RADU FĂCIU, interviu cu omul din spatele Speedcubing - exclusiv

Apoi, Flavian Glont, unul din cei trei câștigători "Românii au talent", s-a arătat foarte interesat de participare și a acceptat din prima.

După cum putem vedea și din discuție, o contribuție importantă au avut-o și producătorii emisiunii, care au propus "mozaicurile" pentru numărul lor. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că românii au fost cei care au votat în număr covârșitor trupa Speedcubing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel